Ν. Γιατρομανωλάκης κατά των 160 για επιστολή: «θέλουν να διαιωνίσουν την έμφυλη βία»

Ν. Γιατρομανωλάκης κατά των 160 για επιστολή: «θέλουν να διαιωνίσουν την έμφυλη βία»

Η περίπτωση του Νίκου Γιατρομανωλάκη είναι χαρακτηριστική του πως κάποιος σε αυτή την χώρα μπορεί να γίνει διάσημος, μπορεί να γίνει ινφλουένσερ η ακόμα και υπουργός με μοναδικό προσόν το γεγονός πως ανήκει στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

Ο υπουργοποιηθείς από την ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη πρώην «ποταμίσιος» βουλευτής, επιτίθεται με ανάρτηση του στις 160 προσωπικότητες που πρόσφατα είχαν υπογράψει κείμενο με διάφορες σκέψεις σχετικά με το μείζον εθνικό ζήτημα της υπογεννητικότητας.

Ο Ν. Γιατρομανωλάκης αφού δηλώνει πως λυπάται για το γεγονός ότι υπογράφουν και ακαδημαϊκοί την εν λόγω επιστολή, στην συνέχεια ειρωνεύεται και επιτίθεται σε όσους διαφωνούν με την εισαγωγή της «θεωρίας των φύλων» υπό το πρόσχημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία, λέγοντας πως «θέλουν να διαιωνίσουν την έμφυλη βία και τις προκαταλήψεις» και πως «δεν υπάρχει καμιά μελέτη που να αποδεικνύει πως σχετίζεται με κάποιον τρόπο ο σεξουαλικός προσανατολισμός την πατρότητα η την μητρότητα»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εμείς τι άλλο να πούμε; Τα λέει όλα μόνος του ο υπουργός. Ας τον χαίρονται στην ΝΔ και να μην παραξενευτούν όταν το βράδυ των εκλογών ψάχνουν να βρουν τα αίτια που ο δεξιός- συντηρητικός κόσμος τους γύρισε την πλάτη…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.