ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Α.Γεωργιάδης: Ευαισθησία δύο ταχυτήτων – Οι ανεμβολίαστοι ηθοποιοί μπορούν να απολύονται αλλά όχι να διαμαρτύρονται

Η κυβέρνηση που κατέστρεψε την οικονομία με το lockdown κατηγορεί έναν ηθοποιό που δεν υπακούει στα μέτρα της!

Α.Γεωργιάδης: Ευαισθησία δύο ταχυτήτων – Οι ανεμβολίαστοι ηθοποιοί μπορούν να απολύονται αλλά όχι να διαμαρτύρονται

Απίστευτη κοροϊδία από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος κατηγορεί τον ηθοποιό Άρη Σερβετάλη για την απόφαση του να μην παίζει μόνο για εμβολιασμένους θεατές.

Ο Α.Γεωργιάδης που απειλούσε τόσο καιρό με απολύσεις τους ανεμβολίαστους και έλεγε συνεχώς ότι θα μπουν σε lockdown και δεν θα πληρώνονται έγινε… ευαίσθητος και υποστηρίζει ότι ο Α.Σερβετάλης με αυτή του την απόφαση αφήνει ανέργους 20 ηθοποιούς.

Ναι, ο υπουργός της κυβέρνησης του lockdown που έβγαλε σχεδόν όλη την Ελλάδα σε αναστολή εργασίας και κατέστρεψε τελείως την εστίαση και τον πολιτισμό με τα μέτρα που πήρε κατηγορεί έναν ηθοποιό που το μόνο που κάνει είναι να διαφωνεί με την πολιτική Απαρτχάιντ της κυβέρνησης!

Η ίδια κυβέρνηση που όπως λένε οι επιχειρηματίες των περισσοτέρων κλάδων τους έχει αναγκάσει να βάλουν «λουκέτα» ή να μειώσουν προσωπικό γιατί πολύ απλά έχασαν πάνω από το 30% της πελατείας του.

Και αν όντως κόπτεται τόσο πολύ για τους άνεργους ηθοποιούς ο «κουρασμένος» (όπως δήλωνε ο ίδιος) Α.Γεωργιάδης γιατί δεν ασχολήθηκε με τη δήλωση του Χάρη Ρώμα; Ο Χάρης Ρώμας πριν λίγες ημέρες υποστήριξε ότι απέλυσε ανεμβολίαστο ηθοποιό. Να σημειώσουμε ότι και οι ηθοποιοί πηγαίνουν στην εργασία τους με δύο rapid test εάν είναι ανεμβολίαστοι. Αυτό που έκανε ο Χ.Ρώμας δεν είναι παράνομο; Μάλιστα τότε ο Χ.Ρώμας είχε υποστηρίξει ότι το έκανε για να δώσει το παράδειγμα και φυσικά το σύνολο του φιλοκυβερνητικού Τύπου χειροκρότησε την ενέργεια του.

«Ο καλός πράγματι ηθοποιός κ. Σερβετάλης δεν θέλει να εμβολιαστεί…οκ. Διαφωνεί με μία Κυβερνητική απόφαση…οκ. Είναι όμως αυτοί λόγοι να αφήνει ανέργους τους συναδέλφους του επειδή δεν περνάει, στη Χώρα, το δικό του; Πραγματικά κρίμα…» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter, ποστάροντας από κάτω όσα είπε η Φαίη Κοκκινοπούλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.