Ο κος Μπάμπης θεωρεί ότι η έλλειψη ΜΕΘ είναι ψευδοπρόβλημα

Ο κος Μπάμπης θεωρεί ότι η έλλειψη ΜΕΘ είναι ψευδοπρόβλημα

Την στιγμή που οι γιατροί εκπέμπουν SOS τονίζοντας ότι ασθενείς πεθαίνουν επειδή δεν υπάρχουν κρεβάτια σε εντατικές ο Μπάμπης Παπαδημητρίου πουλάει πνεύμα αποκαλώντας «ψευτοπρόβλημα» τις τεράστιες ελλείψεις.

Σε μια προσπάθειά του να αποδομήσει το τεράστιο πρόβλημα και τις ελλείψεις που έχει επιτρέψει η κυβέρνηση, χωρίς να στηρίζει με προσωπικό και ΜΕΘ το Εθνικό Σύστημα Υγείας, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου κάνει λόγο για «ψευδοπροβλήματα»!

«Πήγατε και ανακαλύψατε ένα ψευδοπρόβλημα, ότι κάποιοι διασωληνώνονται εκτός ΜΕΘ. Έτσι κρίνουν οι γιατροί. Εγώ είμαι δημοσιογράφος και βουλευτής, δεν θα πάω να κάνω τη δουλειά του γιατρού» υποστήριξε επιτιθέμενος σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε ότι πρόκειται για «μαρκετίστικο εύρημα» της αντιπολίτευσης: «Δεν χρειάζονται όλοι να πάνε στη ΜΕΘ και πολλοί διασωληνώνονται εκτός ΜΕΘ». Σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε ότι όποιος μπαίνει σε ΜΕΘ θα πεθάνει: «Κάποιος μπαίνει στη ΜΕΘ όταν έχει χάσει κάθε ελπίδα. Σαν να τον παραδίδει στον Θεό και, πριν τον παραδώσει, τον βάζει στη ΜΕΘ» δήλωσε ανερυθρίαστα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.