ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Η Μ. Παγώνη σε «μεγάλα κέφια» σε νέα τηλεοπτική εμφάνιση: «Να πάτε να εμβολιαστείτε αμέσως»

Η Μ. Παγώνη σε «μεγάλα κέφια» σε νέα τηλεοπτική εμφάνιση: «Να πάτε να εμβολιαστείτε αμέσως»

Έχοντας πάρει φόρα από το χαράτσι των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους ηλικιωμένους που επέβαλε η κυβέρνηση, η Ματίνα Παγώνη αφού «πήρε σβάρνα» όλες τις εκπομπές εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά προκειμένου να προπαγανδίσει ακόμη μια φορά τον εμβολιασμό χωρίς να αφήνει τον Νίκο Μουτσινά να πάρει ανάσα.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ εισέβαλλε στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» και «επιτέθηκε» με χιούμορ στον παρουσιαστή λέγοντάς του χαρακτηριστικά:

«Δεν παίζεσαι! Να σου πω… Τι είναι αυτά; Ήρθα να σε προλάβω να δω πως θα με σχολιάσεις σήμερα… Να δω τι θα πεις, έλεος. Αντί να καθίσεις εδώ και να πεις στον κόσμο “πηγαίνετε να εμβολιαστείτε”! Λέμε στον κόσμο, “πηγαίνετε να εμβολιαστείτε” και οι άνω των 60 πρέπει να το κάνουν οπωσδήποτε. γιατί είναι ομάδες υψηλού κινδύνου. Τι είναι αυτά που κάθεσαι και λες εδώ κάθε μεσημέρι;»

Αλλά η πρόεδρος της ΕΥΝΑΠ δεν έμεινε μόνο στους ηλικιωμένους προχώρησε μόνη της και στους 40άρηδες λέγοντας: «Μετά ερχόμαστε σε σένα» για να απαντήσει ο οικοδεσπότης της εκπομπής: «πρέπει να μαζεύω λεφτά για να πληρώνω πρόστιμα».

Η συζήτηση εξελίχθηκε ως εξής:

Νίκος Μουτσινάς: Μα φοβάμαι μην έρθεις και στους 40αρηδες και μαζεύω λεφτά για να ‘χω να πληρώνω.

Ματίνα Παγώνη: Εσένα δεν σε πιάνει! Ασ’ τα αυτά τώρα…

Νίκος Μουτσινάς: Δεν θα κατέβει όμως σιγά σιγά; Όταν τελειώσουν οι 60αρηδες θα κατέβετε και παρακάτω

Ματίνα Παγώνη: Θα είσαι εσύ μετά, ναι!

Νίκος Μουτσινάς: Δεν θέλω να είμαι εγώ!

Ματίνα Παγώνη: Γιατί δεν θέλεις να είσαι εσύ; Δεν κατάλαβα…

Νίκος Μουτσινάς: Τι θες;

Ματίνα Παγώνη: Δεν κατάλαβα…Δεν θα πας να…;

Νίκος Μουτσινάς: Όχι!

Ματίνα Παγώνη: Α, δεν γίνεται!

Νίκος Μουτσινάς: Μα αφού δεν με αφήνετε. Δεν με αφήνετε. Μπήκα μέσα και μου λέει, «όχι Νικόλα μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.