ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έρχονται νέα πρόστιμα από την κυβέρνηση για τον κορωνοϊό

Έρχονται νέα πρόστιμα από την  κυβέρνηση για τον κορωνοϊό

Όσο λέει μεγαλώνει ο κίνδυνος εξάπλωσης της μετάλλαξης «Όμικρον», την οποία χρησιμοποίησε ως πρόφαση ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης για να επιβάλλει το πρόστιμο των 100€ στους ηλικιωμένους, τόσο «φουντώνει» λέει η συζήτηση για επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για τον COVID-19.

Δηλαδή τώρα που είναι ευκαιρία και είναι ζεστό το θέμα να εξαπλώσουμε τα οριζόντια πρόστιμα και αλλού.

Αυτή τη στιγμή, υπάρχει «συζήτηση» (συζητούν στο Μαξίμου δηλαδή νυχθημερόν) υποχρεωτικότητας για τους άνω των 50 ετών αλλά και για συγκεκριμένους εργαζόμενους όπως εκείνους στα Σώματα Ασφαλείας αλλά και εργαζόμενους σε άλλες κρίσιμες για τη λειτουργία του κράτους δομές σύμφωνα με το OPEN.

Αυτό που συζητείται είναι η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού να μην συνδέεται με αναστολή εργασίας αλλά με επιβολή χρηματικού προστίμου.

Έτσι να μη στερηθεί τις υπηρεσίες τους η Πολιτεία αλλά και … οι ίδιοι, ένα μέρος των αποδοχών τους. Εξετάζεται η συνταγματικότητα αυτού του μέτρου, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες το ΣτΕ θα κρίνει ως συνταγματικότατο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί όπως και στην επιβολή προστίμου στους άνω των 60 που ¨ταλαιπώρησε» προσωπικά τον πρωθυπουργώ, όπως είπε άλλωστε και ο ίδιος, έτσι και αυτό στους άνω των 50 θα τον… ταλαιπωρήσει επίσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.