ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

Α.Λατινοπούλου για την επέτειο Γρηγορόπουλου: «Κάθε νεκρός που εξυπηρετεί την ατζέντα της Αριστεράς, γίνεται μάρτυρας»

Α.Λατινοπούλου για την επέτειο Γρηγορόπουλου: «Κάθε νεκρός που εξυπηρετεί την ατζέντα της Αριστεράς, γίνεται μάρτυρας»

Με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, η Αφροδίτη Λατινοπούλου, έστρεψε τα βέλη της στην Αριστερά, κατηγορώντας τη ότι χρησιμοποιεί τους νεκρούς που την εξυπηρετούν για την ατζέντα της ενώ δεν δείχνει την ίδια «ευαισθησία» για τους νεκρούς της Μαρφίν, τα θύματα της 17 Νοέμβρη και τη Μυρτώ της Πάρου.

Απόσπασμα όσων λέει σε βίντεο που ανάρτησε στο Facebook:

«Με αφορμή την τραγική επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου θέλω να ασχοληθούμε με ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. Τη μόνιμη εργαλειοποίηση αλλά και την εκμετάλλευση των νεκρών που βολεύουν την Αριστερά. Μην ξεχνάμε πως κάθε νεκρός που εξυπηρετεί την ατζέντα της γίνεται για την Αριστερά ένας μάρτυρας, ένα νέο αφήγημα που θα προσηλυτίσει κόσμο κοντά της.

Το ίδιο έγινε με τον Φύσσα, το ίδιο με τον Ζακ, το ίδιο φυσικά και με το παραπάνω με τον Γρηγορόπουλο. Εδώ έχουμε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις που η Αριστερά της επέλεξε για να αντλήσει δήθεν ηθικό πλεονέκτημα. […]

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα ηρωοποιήθηκε λες και δεν είναι ηρωίδες όλες οι μητέρες των παιδιών που έχουν δολοφονηθεί, δεν είναι ηρωίδες οι μητέρες των νεκρών της Μαρφίν, δεν είναι ηρωίδες όλες οι μητέρες των δεκάδων θυμάτων της 17 Νοέμβρη. Μάλλον όμως δεν είναι για τους Αριστερούς ηρωίδες οι μητέρες των δύο παιδιών που εκτελέστηκαν εν ψυχρώ έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Δεν είναι ηρωίδα η μητέρα της Μυρτώς αλλά και η ίδια η Μυρτώ που βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε από Πακιστανό.

Θυμάστε όμως κάποια διαδήλωση ή κινητοποίηση για όλα αυτά; Φυσικά και όχι γιατί πολύ απλά δε στηρίζει κανένα από αυτά τα θύματα το αφήγημα που προσπαθούν να στήσουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.