ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Επίσκεψη Μητσοτάκη στο Σότσι: Με σορτσάκι και φανελάκι ο Κ.Μητσοτάκης πριν την συνάντηση με Β.Πούτιν

Επίσκεψη Μητσοτάκη στο Σότσι: Με σορτσάκι και φανελάκι ο Κ.Μητσοτάκης πριν την συνάντηση με Β.Πούτιν

Το παρασκήνιο γύρω από την συνάντηση Πούτιν-Μητσοτάκη στο Σότσι και τις «ελαφρές» καταστάσεις κατά την διαμονή του Έλληνα πρωθυπουργού στο πολυτελές ξενοδοχείο Hyatt, μεταδίδει ρεπορτάζ του defencenet.ru, ενώ δεν παραλείπουν να θυμηθούν και τις ενδυματολογικές ιδιαιτερότητες του Α.Τσίπρα!

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ρωσική εφημερίδα, «Κομμερσάντ», έφτασε στο Σότσι την παραμονή των συνομιλιών, το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου, και εγκαταστάθηκε στο ξενοδοχείο, Hyatt.

Το πρωί, πήγε για πρωϊνό στον δεύτερο όροφο του ξενοδοχείου, με σορτς και αθλητικό μπλουζάκι.

Και θα περνούσε απαρατήρητος ανάμεσα στους εκδρομείς του Δεκεμβρίου, αν στην είσοδο δεν στέκονταν δύο σωματοφύλακες που προσποιούνταν τους… αδιάφορους.

Η ρωσική εφημερίδα «Κομμερσάντ» σχολιάζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τουλάχιστον εξωτερικά, ειδικά σε ότι αφορά την εμφάνισή του με σορτσάκι και μπλουζάκι, έμοιαζε με τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας και αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα (ΣΥΡΙΖΑ).

Με έναν άνθρωπο, δηλαδή, συνεχίζει η εφημερίδα, τον οποίον είναι πιο εύκολο να αναγκάσεις να πληρώσει τα χρέη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση παρά να φορέσει γραβάτα σε διαπραγματεύσεις.

Και η «Κομμερσάντ» ρίχνει και φαρμακερά σχόλια για το πόσο «γουρλής» είναι ο Κ.Μητσοτάκης: Ενώ στο Σότσι ο καιρός ήταν υπέροχος με την θερμοκρασία στους 19 βαθμούς στην Μόσχα έριξε χιόνι που είχε να πέσει από το 1947. Και αυτή η χιονοθύελλα που αποκλήθηκε «Σταλινική» όλως τυχαίως συνέπεσε με την επίσκεψη Μητσοτάκη…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης οι Ρώσοι δημοσιογράφοι που παραβρέθηκαν στη συνάντηση Μητσοτάκη – Πούτιν υποβλήθηκαν σε τέσσερα (!) PCR τεστ πριν από την άφιξή τους. Σύμφωνα με την εφημερίδα από PCR τεστ πέρασε υποχρεωτικά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτού συναντηθεί με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.