ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δεν έχει αρθρώσει ούτε… φθόγγο ο Ν.Ανδρουλάκης για την μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα

Δεν έχει αρθρώσει ούτε… φθόγγο ο Ν.Ανδρουλάκης για την μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα

Με το αριστερό φαίνεται πως έκανε… σεφτέ ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Στην σκιά του πρωτοφανούς σκάνδαλο που συγκλονίζει την πολιτική σκηνή και την κοινωνία, αναφορικά με την αποκάλυψη της έκθεσης Τσιόδρα – Λύτρα που τεκμηριώνει την αυξημένη θνητότητα εκτός ΜΕΘ, ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν έχει αρθρώσει ούτε φθόγγο.

Την στιγμή που τεκμηριώνεται ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπάτησε το κοινοβούλιο και την κοινωνία ισχυριζόμενος ότι «δεν υπάρχει μελέτη που να τεκμηριώνει αυτή την αυξημένη θνητότητα εκτός μονάδων εντατικής θεραπείας», ενώ είχε ήδη στα χέρια του την συγκεκριμένη μελέτη, ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν έχει εκφράσει ούτε καν την δυσφορία του για την συγκεκριμένη ενέργεια!

Ενώ μέχρι και ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Πουλάς εξέφρασε την οργή του, ο πρόεδρος του, παραμένει απαθής.

Γεγονός ανεπίτρεπτο, διότι εδώ δεν μιλάμε για ένα πρωθυπουργικό ψέμα αναφορικά με κάποιο επίδομα, κάποια φορολογική ελάφρυνση, κάποια μεταρρύθμιση. Εδώ μιλάμε για συγκάλυψη ενός εγκλήματος το οποίο έχει κοστίσει χιλιάδες ζωές Ελλήνων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εάν λοιπόν ο Νίκος Ανδρουλάκης αρχίζει και λειτουργεί ως δεκανίκι του Κυριάκου Μητσοτάκη ακόμα και σε ένα πολιτικό έγκλημα αυτού του μεγέθους, είναι βέβαιο ότι θα έχει χειρότερο πολιτικό τέλος και από αυτό του Βαγγέλη Βενιζέλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.