ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π.Πολάκης για τα μονοκλωνικά: «Θ.Πλεύρη ζήτα συγγνώμη και παραιτήσου»

Νέα ανάρτηση από τον Π.Πολάκη

Π.Πολάκης για τα μονοκλωνικά: «Θ.Πλεύρη ζήτα συγγνώμη και παραιτήσου»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, έκανε νέα επίθεση στον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, για το θέμα των μονοκλωνικών.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο Παύλος Πολάκης ζητούσε με έντονο ύφος σε ανάρτησή του να χορηγηθούν μονοκλωνικά αντισώματα σε ασθενή που νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Σε νέα ανάρτηση του ο κ. Πολάκης ανέφερε ότι χθες το απόγευμα η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τη χορήγηση μονοκλωνικών δεν δεχόταν τον ασθενή παρά τις διαδοχικές προσπάθειες των γιατρών. Συνεχίζοντας σημείωσε: «Έδωσα το τηλέφωνο του Τσιόδρα στην κόρη του ασθενούς που είναι δήμαρχος Τήλου ,τον πήρε τηλέφωνο και ο Τσιόδρας της είπε ,χθες βράδυ πως το δικαιούται γιατί έχει «αλλάξει το πρωτόκολλο εδώ και δυο μέρες» και να κάνουν αίτηση οι γιατροί!!!.ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΧΤΕΣ ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΟΤΑΝ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ!!!».

Κλείνοντας ο Παύλος Πολάκης κάλεσε τον Θάνο Πλεύρη να παραιτηθεί.

Η ανάρτηση Πολάκη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.