ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο υπουργός Μ.Βορίδης μετά από 2 χρόνια πανδημίας έμαθε ότι οι μάσκες FFP2 – Ν95 είναι ημερήσιας χρήσης!

Τις έκαναν υποχρεωτικές και δεν ξέρουν καν τη χρήση τους!

Ο υπουργός Μ.Βορίδης μετά από 2 χρόνια πανδημίας έμαθε ότι οι μάσκες FFP2 – Ν95 είναι ημερήσιας χρήσης!

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας τα κυβερνητικά στελέχη καθημερινά αποδεικνύουν ότι μάλλον «δεν τους πιάνει» ο κορωνοϊός!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης έμαθε μόλις σήμερα ότι οι μάσκες FFP2 – Ν95 δεν είναι μίας χρήσης.

Ο υπουργός σχολιάζοντας το πάρτι αισχροκέρδειας με τις μάσκες υψηλής προστασίας FFP2 ή Ν95 που είναι σε εξέλιξη μετά την ανακοίνωση των μέτρων από την κυβέρνηση που επιβάλλουν είτε διπλές μάσκες είτε FFP2 και Ν95 για τα ΜΜΜ και τα σούπερ μάρκετ, ο Μάκης Βορίδης ήρθε σε επαφή με την σκληρή πραγματικότητα.

Ο δημοσιογράφος του έδωσε ένα παράδειγμα για το πόσο επιβαρύνεται ο οικογενειακός προϋπολογισμός από το μέτρο αλλά και τα φαινόμενα αισχροκέρδειας που καταγράφονται καθημερινά στην αγορά. «Αν έχεις πέντε παιδιά και παίρνεις 600 -700 ευρώ το μήνα σημαίνει ότι θέλεις, 5 ευρώ την ημέρα 150 ευρώ το μήνα για να έχεις μία τέτοια μάσκα να μετακινηθούν τα παιδιά σου κι εσύ» ανέφερε.

«Αυτό δεν είναι μίας χρήσης» είπε ο Μάκης Βορίδης , για να του απαντήσει ο δημοσιογράφος ότι κι όμως (…) είναι ημερήσιας χρήσης και η FFP2 και η Κ95.

Συνειδητοποιώντας και επεξεργαζόμενος την πληροφορία ο υπουργός Εσωτερικών, έδειξε έναν προβληματισμό πάντως.

Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι ο αυτοσχεδιασμός και οι κυβερνητικές παλινωδίες καλά κρατούν και ας έχουν περάσει δύο χρόνια πανδημίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.