ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θ.Μιχαηλίδης κατά κυβέρνησης: «Το 2022 ας τους βρει στα σπίτια τους ή ακόμη καλύτερα στα κελιά τους»! (βίντεο)

Θ.Μιχαηλίδης κατά κυβέρνησης: «Το 2022 ας τους βρει στα σπίτια τους ή ακόμη καλύτερα στα κελιά τους»! (βίντεο)

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Θανάσης Μιχαηλίδης έκανε ένα καυστικό βίντεο για να πει το δικό του «αντίο» στο 2021 και να δώσει τις ευχές του για το 2022 και ταυτόχρονα έριξε τις «βολές» του για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Φτάσαμε στο τέλος του χρόνου!!!! Από ΤΥΧΗ όπως φαίνεται!!!! Πάνω από 20 χιλιάδες συμπολίτες μας ΔΕΝ ήταν ”τυχεροί”. Αν και τελικά δεν ήταν θέμα ”τύχης” η απώλειά τους αλλά καθαρά θέμα ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και προσωπικά του ίδιου του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. Ταξίδεψε παντού, τραπεζώθηκε παντού, έκανε ποδήλατο παντού, έδειξε ρώγα παντού, κολύμπησε παντού, έκανε σκι παντού και στα τελειώματα του χρόνου, έκανε απολογισμό θάβοντας πάνω από 20 χιλ.πολίτες, έναν τ.Πρόεδρο της Δημοκρατίας και μία πολιτική αρχηγό… ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΟ 2022 ας τους βρει στα σπίτια τους ή ακόμη καλύτερα ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΟΥΣ!!!! Καλή χρονιά σε όλους ΜΑΣ !!!!» σημειώνει στην περιγραφή του νέου του βίντεο ο Θανάσης Μιχαηλίδης.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=24&v=ZCJf1HlDvl8&feature=emb_title&ab_channel=ThanassisMixailidis

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.