ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δεν επιβεβαιώθηκαν οι δημοσκόποι: «Πάτωσε» τηλεοπτικά η συνέντευξη του Ν.Ανδρουλάκη στον Α.Σρόιτερ

Ελάχιστοι είδαν την συνέντευξη του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ

Δεν επιβεβαιώθηκαν οι δημοσκόποι: «Πάτωσε» τηλεοπτικά η συνέντευξη του Ν.Ανδρουλάκη στον Α.Σρόιτερ

«Πάτωσε» τηλεοπτικά η συνέντευξη του νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, στον Αντώνη Σρόιτερ.

Το χθεσινοβραδινό δελτίο του Alpha τα πήγε πολύ χειρότερα με καλεσμένο τον Νίκο Ανδρουλάκη, προκαλώντας απορία στον δημοφιλή παρουσιαστή και τους συντελεστές, καθώς η τηλεθέαση έπεσε από το 14,3% έπεσε στο 10,4%.

Τα δημοσκοπικά ευρήματα που θέλουν τον Νίκο Ανδρουλάκη να καλπάζει, δεν επιβεβαιώθηκαν, τουλάχιστον ως προς το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για τις απόψεις που εξέφρασε ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ποιος θα περίμενε ότι μία αντιγραφή των θέσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν θα τραβούσε την προσοχή των πολιτών. Διότι ο Νίκος Ανδρουλάκης εχθές εμφανίστηκε ως αντιγραφέας της πολιτικής Μητσοτάκη με μερικές τροποποιήσεις. Πλειοδότησε ως προς την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, μειοδότησε ως προς την διατίμηση του πλαφόν στα PCR.

Συντάχθηκε όμως πλήρως ως προς την μη αναγκαιότητα επιβολή οικονομικών κυρώσεων προς την Τουρκία, γιατί έτσι θα υποφέρουν οι Τούρκοι πολίτες!

Δείτε την συνέντευξη:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=56&v=ZJuDz9SQ7g4&feature=emb_title

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.