ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απαράδεκτες δηλώσεις Α.Πορτοσάλτε για Ν.Τζόκοβιτς: «Ένας κακόμοιρος ψέκης»! (βίντεο)

Τους ξεπέρασε όλους ο Α.Πορτοσάλτε

Απαράδεκτες δηλώσεις Α.Πορτοσάλτε για Ν.Τζόκοβιτς: «Ένας κακόμοιρος ψέκης»! (βίντεο)

Η κατάσταση στα ελληνικά κανάλια έχει ξεφύγει, καθώς καθημερινά οι δημοσιογράφοι βρίζουν όσους έχουν διαφορετική άποψη (και μετά ενοχλούνται για το σύνθημα για τον πρωθυπουργό).

Τελευταίος τους στόχος… ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος μπήκε κανονικά στην κλήρωση για το Australia Open, περιμένοντας την απόφαση της αυταρχικής κυβέρνησης της Αυστραλίας για το αν μπορεί να συμμετάσχει ή όχι.

Ο Άρης Πορτοσάλτε μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στην τηλεοπτική εκπομπή που εμφανίζεται έκανε μια αδιανόητη επίθεση στον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο, καθώς τον αποκάλεσε «κακόμοιρο ψέκι».

«Μιζέρια τι ξεπεσμός, τι μιζέρια, ένας κακόμοιρος ψέκης, μες στην κακομοιριά, ψέματα», είπε ο Α.Πορτοσάλτε. Να θυμίσουμε ότι επίθεση με ύβρεις στον Ν.Τζόκοβιτς είχαν κάνει πριν λίγες ημέρες και ο Ν.Ευαγγελάτος και ο Δ.Καμπουράκης.

Δείτε όσα είχε πει ο Ν.Ευαγγελάτος:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#8211;ykQdC8&feature=emb_title
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.