Ο Κ.Μητσοτάκης συνεχάρη 5χρονο επειδή έκανε το εμβόλιο: «Μπράβο» – Του έδωσε και… σοκολατάκι (βίντεο)

Περιχαρής ο Κ.Μητσοτάκης με τον εμβολιασμό του παιδιού

Ο Κ.Μητσοτάκης συνεχάρη 5χρονο επειδή έκανε το εμβόλιο: «Μπράβο» – Του έδωσε και… σοκολατάκι (βίντεο)

Στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων βρέθηκε χθες, Σάββατο, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συναντήσει μερικά παιδιά, το οποία είχαν πάει να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Τη μεγαλύτερα χαρά ωστόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης την έδειξε όταν έμαθε ότι ένα από τα παιδιά που περιμένουν στη σειρά για εμβόλιο ήταν μόλις 5 ετών!

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη το παιδί, του είπε «μπράβο» και του έδωσε και ένα κέρασμα (μάλλον σοκολατάκι). Στη συνέχεια βέβαια στράφηκε σε μια άλλη μεγάλη ηλικιακή κατηγορία, εκείνη των άνω των 60, λέγοντάς τους επιδεικτικά πως το πρόστιμο των 100 ευρώ θα επιβάλλεται από αύριο και για κάθε μήνα κανονικά.

Τι είπε ο Κ.Μητσοτάκης για τους άνω των 60 ετών

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το 90%, εννέα στους δέκα πολίτες άνω των 60 ετών, έχουν πλέον εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού. Τους λίγους συμπολίτες μας άνω των 60 οι οποίοι ακόμα παραμένουν ανεμβολίαστοι, τους ενθαρρύνω και σήμερα: κάντε το βήμα. Δεν είναι το ζήτημα του προστίμου, ναι το πρόστιμο θα επιβληθεί, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Προστατεύστε τη ζωή σας, τη ζωή αυτών που αγαπάτε και καταλάβετε ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και σώζει ζωές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.