ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Soukos Robots: Στον αστερισμό του Star Trek με την ταχύτητα των φωτονίων…

Soukos Robots: Στον αστερισμό του Star Trek με την ταχύτητα των φωτονίων…

Δήλωση Κώστα Σούκου, ιδρυτής της Soukos Robots, μιας εταιρείας στην Θεσσαλία που κανείς δεν ξέρει τις ακριβώς παράγει και σε ποιον το πουλά, στην παρουσίαση του… συστήματος «Λέιζερ Υψηλής Ενέργειας»: «Πρόκειται για λέιζερ ρομποτικό οπλικό σύστημα που πραγματοποιεί εκπομπή φωτονίων από 5 έως 20 χιλιόμετρα. Διαθέτει σύστημα σταθεροποίησης. Έχει αυτόματο σύστημα ευθυγράμμισης, ενώ διαθέτει τη δυνατότητα προσβολής ανά στόχο ανά δύο με τρία δευτερόλεπτα».

Οι στόχοι του κατά τον κατασκευαστή: UAV, άρματα μάχης, εχθρικά ελικόπτερα, διαστημόπλοια, εεε συγγνώμη όχι διαστημόπλοια.

Πάντως «φωτόνια» ρίχνει.

Τι είναι το φωτόνιο; Είναι μποζόνιο με σπιν 1, μάζα ηρεμίας και φορτίο 0. Ελπίζουμε να έχει μεγάλη γεμιστήρα…

Αυτή είναι στην συντριπτική της πλειοψηφία τα τελευταία τριάντα χρόνια η ελληνική αμυντική βιομηχανία: Παράγει ακόμα και φωτόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απλά τα φωτόνια δεν το ξέρουν…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.