Μετά τις θριαμβολογίες ήρθε η πραγματικότητα: Εκτός λειτουργίας ο νέος αριθμός του ΔΕΔΔΗΕ για τις βλάβες

Η πρώτη μεγάλη κακοκαιρία ήρθε να διαλύσει τον πολυδιαφημισμένο τηλεφωνικό αριθμό!

Μετά τις θριαμβολογίες ήρθε η πραγματικότητα: Εκτός λειτουργίας ο νέος αριθμός του ΔΕΔΔΗΕ για τις βλάβες

Όπως θα θυμάστε, ο ΔΕΔΔΗΕ, πριν από τρεις ημέρες, ανακοίνωσε θριαμβευτικά πως έθεσε σε λειτουργία έναν νέο τηλεφωνικό αριθμό (σημ. το: 8004004000), στον οποίον οι πολίτες θα μπορούν να καλούν δωρεάν προκειμένου να αναφέρουν βλάβες στο δίκτυο ηλεκτροδότησης.

Ωστόσο, μετά τις θριαμβολογίες ήρθε η πραγματικότητα!

Η πρώτη μεγάλη κακοκαιρία ήρθε να διαλύσει τον πολυδιαφημισμένο τηλεφωνικό αριθμό και να αποδείξει για άλλη μια φορά τη γύμνια του οργανισμού, ο οποίος ουκ ολίγες φορές έχει αποτύχει σε στιγμές κρίσης.

Ο ΔΕΔΔΗΕ με ανακοίνωση του έκανε λόγο για «βλάβη στο δίκτυο τηλεπικοινωνιών» και προέτρεψε τους πολίτες να καλούν στο 11500 –στο οποίο το τηλεφώνημα χρεώνεται- και στο 2111900500, όπου η αναμονή ξεπερνά τα 40 λεπτά.

Πρόκειται για 40 πολύ κρίσιμα λεπτά για τους πολίτες που δεν έχουν ρεύμα, αφού υποχρεώνονται να «αδειάζουν» την μπαταρία του κινητού τους, του μοναδικού μέσου επικοινωνίας που έχουν όταν υπάρχει διακοπή ρεύματος.

Οι πολίτες δεν γνωρίζουν πότε θα επανέλθει η ηλεκτροδότηση, αν θα περάσουν αυτή την παγωμένη νύχτα –ή και άλλες- χωρίς θέρμανση .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χωρίς ρεύμα βρίσκονται αυτή τη στιγμή πολλές περιοχές της Αττικής, μεταξύ αυτών το Μαρούσι, ο Χολαργός, ο Βύρωνας, το Θησείο, τα Βριλήσσια, το Χαλάνδρι, το Ψυχικό, η Νέα Φιλαδέλφεια το Νέο Ηράκλειο, η Ραφήνα, το Μάτι, ο Νέος Βουτζάς, η Νέα Μάκρη, ο Διόνυσος, η Κηφισιά, ο Μαραθώνας, το Γραμματικό, το Κάτω Σούλι και άλλες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.