
Άγρια κόντρα ξέσπασε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο Δημήτρης Μαρκόπουλος από πλευράς Νέας Δημοκρατίας και ο Παύλος Πολάκης από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, αποφάσισαν να ανεβάσουν λίγο τους τόνους.
Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Μαρκόπουλος επιτέθηκε με σφοδρότητα στον ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζοντας στο Σώμα σειρά σκανδάλων και παράταιρων πρακτικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγοντας με τη φράση «να πάτε εκεί που σας αξίζει στο πολιτικό σας τέλος και στη λήθη». Μάλιστα κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως δεν προσδοκά την πρώτη θέση σε ενδεχόμενες εκλογές αλλά να διασφαλίσει πως θα μείνει τρίτος πίσω από τον Ν. Ανδρουλάκη.
Προκειμένου να απαντήσεις ο κ. Πολάκης άλλαξε τη σειρά του με κ. Ξανθόπουλο και παίρνοντας το λόγο είπε :«Είσαι ο Γκέμπελς του Μητσοτάκη». Μάλιστα κάλεσε 8 βουλευτές της ΝΔ να υπέρ ψηφίσουν την πρόταση προκειμένου να προκηρυχθούν εκλογές και να φανεί «ποιος θα βγει τρίτος». Οι αναφορές του βουλευτή ωστόσο προκάλεσαν την αντίδραση του κ. Μαρκοπούλου ο οποίος φώναζε από τα έδρανα στον Π. Πολάκη «είσαι ο Λαβρέντι Μπέρια του ΣΥΡΙΖΑ!».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.