ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γελούν οι Τούρκοι με τις μάσκες “made in Turkey”: «Έκαναν άνω κάτω την ελληνική Βουλή»

Γελούν οι Τούρκοι με τις μάσκες “made in Turkey”: «Έκαναν άνω κάτω την ελληνική Βουλή»

Εκτεταμένα δημοσιεύματα στα μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας δόθηκε στην αναφορά της Λιάνας Κανέλλη κατά τη συζήτηση της πρότασης μομφής για τις τουρκικές μάσκες για τον κορωνοϊό στους Έλληνες βουλευτές.

Με τίτλους όπως οι μάσκες made in Turkey για τον κορωνοϊό έκαναν «άνω κάτω την ελληνική Βουλή» υποδέχτηκαν τα media της γειτονικής χώρας τη σχετική διαμάχη στην εθνική αντιπροσωπεία.

Το θέμα ανέδειξε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη στην ομιλία της για τη συνοριακή πολιτική της κυβέρνησης στο πλαίσιο της διαδικασίας για την πρόταση μομφής που τελικά απορρίφθηκε.

«Ακούω ότι μιλάτε για την Τουρκία. Ξέρετε ότι οι μάσκες που μας μοίρασε το κοινοβούλιο είναι από την Τουρκία;», είπε η κ. Κανέλλη, προσθέτοντας ότι «δεν είναι κακό που οι μάσκες είναι τουρκικές. Ωστόσο, οι μετανάστες στον Έβρο δεν είναι δεκτοί γιατί κατάγονται από την Τουρκία».

Απαντώντας ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας τόνισε ότι έγινε διαγωνισμός από τις υγειονομικές μονάδες για την προμήθεια μασκών υψηλής προστασίας και ότι τα κουτιά που παραδόθηκαν έφεραν βρετανικές και γερμανικές σημαίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αρχικά δεν έγινε αντιληπτό ότι η παραγωγή των προϊόντων γινόταν στην Κωνσταντινούπολη, διαφορετικά δεν θα είχε συνεχιστεί η προμήθεια», εξήγησε ο κ. Τασούλας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.