ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να καταστείλει βίαια τις αγροτικές κινητοποιήσεις για να μην την πάθουν σαν τον Τριντό!

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να καταστείλει βίαια τις αγροτικές κινητοποιήσεις για να μην την πάθουν σαν τον Τριντό!

Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετές κλούβες ΜΑΤ και εκατοντάδες αστυνομικοί, κατευθύνονται στην Θεσσαλία για να εμποδίσουν με κάθε τρόπο τις κινητοποιήσεις των αγροτών!

Οι εντολές που έχουν είναι να έρθουν σε σύγκρουση και να εμποδίσουν με κάθε τρόπο το κλείσιμο δρόμων και να τσακίσουν με βία την μαζικότητα των κινητοποιήσεων

Το Μαξίμου φοβάται μην πάθει ότι και ο Καναδός πρωθυπουργός Τριντό με το κίνημα των φορτηγατζήδων και αναγκαστεί να κρυφτεί ο Μητσοτάκης όπως ο εκλεκτός του Κλάους Σβάμπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι την Παρασκευή έχουν δώσει ραντεβού οι αγρότες της Θεσσαλίας στον κόμβο της Νίκαιας και προχωρούν στο στήσιμο μπλόκων. Εκατοντάδες τρακτέρ θα ανάψουν τις μηχανές τους ζητώντας ανακούφιση από το υψηλό κόστος παραγωγής, με κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής για το ρεύμα, αφορολόγητο πετρέλαιο, επιδότηση των ζωοτροφών, κατάργηση του ΦΠΑ σε μέσα – εφόδια και προστασία από τις φυσικές καταστροφές, αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ, ώστε να ασφαλίζει και να αποζημιώνει την παραγωγή και το κεφάλαιο στο 100%. Ζητούν ακόμη κατώτερες εγγυημένες τιμές που θα ανταποκρίνονται στο κόστος παραγωγής και θα διασφαλίζουν εισόδημα επιβίωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.