ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Γεωργιάδης για ακρίβεια: «Και τι να κάνουμε; Να πλακώσουμε τον Β.Πούτιν; – Οι Έλληνες είστε πλούσιοι, μην γκρινιάζετε»

«Οι Έλληνες βάλατε 4,2 δισ. ευρώ στην τράπεζα»

Α.Γεωργιάδης για ακρίβεια: «Και τι να κάνουμε; Να πλακώσουμε τον Β.Πούτιν; – Οι Έλληνες είστε πλούσιοι, μην γκρινιάζετε»

Μια απίστευτη δήλωση έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σε τοπικό κανάλι αναφορικά με την ακρίβεια.

Ο υπουργός ερωτήθηκε για την ακρίβεια και την αύξηση των τιμών στην ενέργεια και απάντησε: «Θα ήθελα να μην υπάρχει αυτός ο πληθωρισμός. Την ζωή δεν την παίρνεις όπως θα ήθελες, την παίρνεις όπως είναι. Και τι να κάνουμε; Να πάμε να πλακώσουμε στον ξύλο τον Πούτιν;»

Την απάντηση του την έδωσε ο πρόεδρος ΙΝ.ΚΑ Κρήτης, Γιάννης Ανουσάκης, ο οποίος μίλησε στο «Alert TV»:

#8211;BvEw&ab_channel=AlertTV.gr

Φυσικά αυτές δεν ήταν οι μόνες απίστευτες δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος υποστήριξε ότι οι Έλληνες είμαστε πλούσιοι:

«Παρά τη γενική γκρίνια στην οποία ειδικευόμαστε ως λαός, η εικόνα είναι ότι μόνο το μήνα Δεκέμβριο, οι ιδιωτικές καταθέσεις αυξήθηκαν κατά 4,2 δισεκατομμύρια. 4,2 δισεκατομμύρια δεν μπορούν να βάλουν 10 πλούσιοι. 4,2 δισεκατομμύρια έχει βάλει πολύς κόσμος. Ο ΟΟΣΑ σας λέει αυξήθηκε το εισόδημα των Ελλήνων, η ΕΛΣΤΑΤ σας λέει ότι αυξήθηκε το εισόδημα, η Τράπεζα της Ελλάδος λέει ότι αυξήθηκε το εισόδημα και οι τραπεζικές καταθέσεις αυξάνονται. Ε, πείτε μου εσείς τώρα … Η φράση “όταν ευημερούν οι αριθμοί, δυστυχούν οι άνθρωποι”, είναι μία αριστερίστικη φράση την οποία δεν πίστεψα ποτέ στη ζωή μου. Είναι ένα ωραίο τσιτάτο που φορέθηκε πολύ και στο πρώτο μνημόνιο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.