ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Προς υπουργό Εθνικής Αμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο: Μην πιστεύεις αυτά που σου λένε αν θέλεις να παραγάγεις έργο

Προς υπουργό Εθνικής Αμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο: Μην πιστεύεις αυτά που σου λένε αν θέλεις να παραγάγεις έργο

Κάπου πήρε το μάτι μας ότι ο νέος υπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος υποστήριξε πως «Τα γαλλικά όπλα κάνουν την διαφορά υπέρ της Πολεμικής Αεροπορίας έναντι της τουρκικής στο Αιγαίο».

Δεν ξέρουμε αν όντως το είπε αυτό, αλλά επειδή προφανώς δεν είναι -ακόμα- ενημερωμένος, να τον πληροφορήσουμε ότι:

Πράγματι τα γαλλικά όπλα – αεροσκάφη και οπλισμός τους- ΘΑ έκαναν την διαφορά στο Αιγαίο αν:

– Τα Mirage 2000EGM/BGM/-5Mk2… πετούσαν! Ή τουλάχιστον πετούσαν σε ικανοποιητικό ποσοστό. Γιατί τώρα ΔΕΝ πετούν στην μεγάλη τους πλειοψηφία λόγω πολλών παραγόντων

– Τα γαλλικά όπλα δεν ήταν…ληγμένα, λόγω μη ύπαρξης κονδυλίων ανανέωσης του ορίου ζωής τους.

– Οι Γάλλοι δεν ζητούσαν το εξωφρενικό ποσό των 55 εκατ. ευρώ ανά αεροσκάφος για να εκσυγχρονίσουν τα 17 εναπομείναντα MIrage 2000EGM/BGM, όπως είχε αποκαλύψει το περιοδικό PRONEWS τον Μάρτιο του 2016.

Μην πάμε σε άλλα θέματα που επίσης «πονάνε», όπως αυτά των επάκτιων συστοιχιών ΜΜ-40 Exocet κλπ. κλπ..

Η κατάσταση δεν επιτρέπει ωραιοποιήσεις. Και αυτά περί «υψηλού ηθικού», «ετοιμότητας» κλπ. είναι καλά μέχρι το σημείο που θα πρέπει αναγκαστικά να σταματήσεις να υποχωρείς γιατί από πίσω σου θα είναι ο… γκρεμός. Μετά έρχεται η ώρα της αλήθειας!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και μία συμβουλή στο εξαιρετικά συμπαθή νέο υπουργό Εθνικής Αμυνας: Αν θέλεις να δουλέψεις αποτελεσματικά, μην πιστεύεις αυτά που σου λένε στο υπουργείο οι υπηρεσιακοί παράγοντες. Αναζήτησε την αλήθεια εκτός υπουργείου. Δυστυχώς, εκεί φτάσαμε…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.