ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Προσπαθεί ο Κυριάκος να πάρει πρόσκληση από τον Ν.Τραμπ αλλά με τον λάθος τρόπο – Και για τους λάθος λόγους…

Προσπαθεί ο Κυριάκος να πάρει πρόσκληση από τον Ν.Τραμπ αλλά με τον λάθος τρόπο – Και για τους λάθος λόγους…

Το Μαξίμου προσπαθεί να οριστικοποιηθεί η ημερομηνία συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά το κακό είναι ότι την αποστολή αυτή την έχει αναλάβει η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα, δηλαδή ο Τζέφρι Πάιατ, ο οποίος είναι «κόκκινο πανί» για την αμερικανική κυβέρνηση.

Δεν εμπιστεύονται τις αναφορές του, ούτε τις εισηγήσεις του, καθώς τον θεωρούν «παιδί» της Χίλαρι Κλίντον και φυσικά της αλήστου μνήμης ΥΦΕΞ Βικτώριας Νούλαντ.

To ζήτημα είναι ότι ούτε ο Ν.Τραμπ, «καίγεται» να δει τον Κ.Μητσοτάκη, καθώς τον θεωρεί «δεδομένο» και ούτε τον απασχολεί η Ελλάδα.

Αν τελικά πραγματοποιηθεί εντός του έτους δεν θα πρόκειται για ειδικό ταξίδι αλλά για μια συνάντηση στο πλαίσιο της Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στις 17-30 Σεπτεμβρίου, στην οποία αναμένεται να βρεθεί ο πρωθυπουργός.

Αλλωστε τι να του πει ο Κυριάκος για να κερδίσει την προσοχή του; Για να μεσολαβήσει να μειωθεί το ποσοστό του ετήσιου πλεονάσματος, για το ΔΝΤ και για την Τουρκία;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τα δύο πρώτα ο Ν.Τραμπ ενδιαφέρεται αρκετά λιγότερο από το αν έχει χαρτί η τουαλέτα του, για το τρίτο, πρώτα θα συμφωνήσει με όλους τους εμπλεκόμενους και κυρίως με την Τουρκία του Ρ.Τ.Ερντογάν τον οποίο σέβεται και μετά θα ανακοινώσει τις αποφάσεις στον Κυριάκο. Ετσι απλά…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.