ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λίγη υπομονή να δούμε τι μπορεί να κάνει ο Κοντολέων στην ΕΥΠ – Ας μην τον «καίμε» απλά επειδή δεν έχει πτυχία

Λίγη υπομονή να δούμε τι μπορεί να κάνει ο Κοντολέων στην ΕΥΠ – Ας μην τον  «καίμε» απλά επειδή δεν έχει πτυχία

Ακούστηκε από νεοδημοκράτη βουλευτή στο περιστύλιο της Βουλής, πρώην καραμανλικό (αυτό το «πρώην καραμανλικός» τείνει να γίνει επάγγελμα) και αφορούσε την αρνητική του προσέγγιση στην τοποθέτηση του επικεφαλής της υπηρεσίας σεκιούριτι της αμερικανικής πρεσβείας, του Π.Κοντολέοντα ως διοικητή της ΕΥΠ: «Ο σεκιουριτάς της πρεσβείας έγινε διοικητής της ΕΥΠ. Να υποθέσω ότι στον πρώτο ανασχηματισμό ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης θα είναι ο… κηπουρός της πρεσβείας»!

Εμείς τι λέμε; ΟΚ δεν ήταν αυτό που φαντάζονταν ή ήλπιζαν οι περισσότεροι για τον Ελληνα «αρχι-Τζέιμς Μποντ». Αλλά ας περιμένουμε λίγο να δείξει τι μπορεί να κάνει.

Γιατί, ο Ρουμπάτης, τι ακριβώς ήταν και τι προσόντα είχε (εκτός από διαπιστευμένος στον Λευκό Οίκο, ανταποκριτής και οι νοούντες νοήτωσαν).

Εδώ ο Αλέξης (σ.σ.: ο Διακόπουλος) έγινε Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας και θα συμβουλεύει τον Μητσοτάκη τι να κάνει με τους Τούρκους και πώς θα χειριστεί την επόμενη κρίση με την Ρωσία. Ο Κοντολέων μας πείραξε;

Βάλτε το καλά στο μυαλό σας οι αθεράπευτα ρομαντικοί: Η αμερικανική πρεσβεία αποφασίζει για τους επικεφαλείς σε θέσεις όπως της ΕΥΠ και μετά τους ανακοινώνει η εκάστοτε κυβέρνηση.

Στην εποχή των «γιγάντων» Νάτσινα, και Χατζηπέτρου, η ΚΥΠ μέχρι που λάμβανε το μισθολόγιό της από την πρεσβεία, αλλά με την διαφορά ότι ο εχθρός ήταν κοινός, ο κομμουνισμός. Τώρα, ο εχθρός μου (Τουρκία) είναι «ο έρωτάς σου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παντελής Καλαμάκης, Παναγιώτης Μπαλές ακόμα και Γιάννης Κοραντής δεν πρόκειται να ξαναπεράσουν από την υπηρεσία. Γι αυτό ας δούμε τι μπορεί να κάνει ο Κοντολέων. Μπορεί να μας εκπλήξει θετικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.