ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΑΠΕ: Η… τέχνη του να λες τις ειδήσεις μισές

ΑΠΕ: Η… τέχνη του να λες τις ειδήσεις μισές

Κάποια στιγμή το ΑΠΕ θα πρέπει να γίνει ειδησεογραφικό πρακτορείο οφείλοντας να μην αποκρύβει τα γεγονότα. Αυτό γιατί από το ΑΠΕ έχουν την απαίτηση οι Έλληνες πολίτες, οι οποίοι και το πληρώνουν, να να μεταδίδουν τα γεγονότα ως έχουν και όχι επιλεκτικά, και αυτό ανεξαρτήτως κυβερνήσεως.

Ο λόγος για τις δηλώσεις του Αμερικανού πρεσβευτή στην Ελλάδα Τζέφρυ Πάιτ ο οποίος αναφέρθηκε στην ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο.

Παρά το γεγονός ότι ο Τ.Παιατ αναφέρθηκε απατώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου στην Αστυπάλαια επιχαίροντας να δώσει ένα «τόνο» ελληνικής κυριαρχίας στα νησιά του Α.Αιγαίου, κάποιοι επέλεξαν να απαλείψουν το σκέλος «Αστυπάλαια» και να μεταδώσουν γενικώς για δηλώσεις Παιατ για ελληνική κυριαρχία.

Και αυτό παρά το γεγονός ότι όσοι παρεβρίσκονταν στην αίθουσα που έκανε δηλώσεις ο Αμερικανός πρεσβευτής, μεταξύ αυτών και ο ρεπόρτερ του pronews.gr τον άκουσαν να μιλά για το συγκεκριμένο νησί.

Έτσι η αρχική δήλωση «Πρέπει να σας πω ότι πριν από μερικές μέρες επέστρεψα από την Αστυπάλαια ένα υπέροχο μέρος, είναι Ελλάδα, δεν το αμφισβητεί κάνεις και η ελληνική κυριαρχία είναι αδιαμφισβήτητη» έγινε στη συνέχεια κάπως έτσι:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«η ελληνική κυριαρχία είναι αναμφισβήτητη και αναγνωρίζεται σίγουρα από τις ΗΠΑ. Συνεπώς δεν θα προβληματιζόμουν ιδιαίτερα για τους χάρτες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.