ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Άσε τα κύριε πρόεδρε» – Όταν ξεκίνησε το ειδύλλιο Λιάνη-Παπανδρέου

«Άσε τα κύριε πρόεδρε» – Όταν ξεκίνησε το ειδύλλιο Λιάνη-Παπανδρέου

Η χήρα του αείμνηστου πρωθυπουργού στην πιο αποκαλυπτική συνέντευξη της ζωής της έδωσε στη δημοσιότητα τις πιο «juicy» στιγμές από την ιστορία πάθους με τον Ανδρέα Παπανδρέου που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Αρχίζοντας την αφήγηση από το πρώτο φλερτ του προέδρου του ΠΑΣΟΚ εν πτήσει, τη συνάντηση στο Καστρί, το πρώτο φιλάκι και την πρόσκληση στον «Αστέρα» Βουλιαγμένης ως το νεύμα στο αεροπλάνο, η πρώην πρώτη κυρία της χώρας περιέγραψε μια ονειρική σχέση με νεράιδες αλλά και… δράκους!

«Δεν πέρασα για μισή μονάδα στη Φιλοσοφική Αθηνών και έφυγα μετά από δύο χρόνια και πήγα για σπουδές στο Παρίσι. Εν τω μεταξύ είχα γίνει και αεροσυνοδός. Τότε ο Ανδρέας κυριαρχεί στην πολιτική ζωή του τόπου και γίνεται πρωθυπουργός. (..) Σε κάποια φάση ταξίδευα ως πλήρωμα και με είχε επισημάνει ο Ανδρέας» ανέφερε.

Αυτή ήταν η αρχή της γνωριμίας τους! «Επεσε ένα ψιλοφλερτάκι. (..) Εγώ τότε ήμουν παντρεμένη στον πρώτο μου γάμο, ο οποίος κράτησε δύο χρόνια. Άντρας μου ήταν ο Αλέξης Καπόπουλος, αρχιτέκτονας (…) Υπήρχε στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα επί έξι μήνες έντονο φλερτ του Ανδρέα προς τα εμένα, όμως δεν έτρεχε απολύτως τίποτα. (..) Κάποια στιγμή η Μαργαρίτα αντιλαμβάνεται ότι κάτι γίνεται» εξομολογήθηκε στο «Vice» η Δήμητρα Παπανδρέου.

, Παπανδρέου σε Λιάνη: Δεν αφήνεις τα «κύριε πρόεδρε»;

Το πρώτο φιλί ήρθε ύστερα από τέσσερα χρόνια και η καθοριστική συνάντηση έγινε στο Καστρί, όταν πλέον ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε χωρίσει από τη Μάργκαρετ από κλίνης.

«Βάζει ένα ποτάκι (…) σηκώνεται, βάζει μουσικούλα και μου λέει “Τι λες, χορεύουμε λιγάκι;”. Λέω “ναι, κύριε πρόεδρε”. Αρχίζει και με φιλάει τρυφερά. “Δεν αφήνεις τα κύριε πρόεδρε;”» θυμάται με νοσταλγία. Ύστερα από αυτό το φιλί, στην αργία της Πρωτομαγιάς του 1986, ο πρώην πρωθυπουργός την κάλεσε στον «Αστέρα». «Την ημέρα των γενεθλίων μου βρισκόμαστε ως παράνομο ζευγάρι στον “Αστέρα” Βουλιαγμένης. Κι από εκεί ξεκινά η δεκαετής σχέση μου με τον Ανδρέα» αποκάλυψε η Δήμητρα.

Η ιστορική εκείνη ημέρα με το νεύμα στο αεροπλάνο έχει μείνει αξέχαστη! «Μου λέει ο Ανδρέας κάποια στιγμή “θα σου κάνω ένα νόημα και τότε θα καταλάβεις”. “Εντάξει” λέω. Τότε λοιπόν γυρίζει και κάνει το περίφημο νεύμα. Και το κάνει σαν παρουσίαση. Οτι, κύριοι, αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου» ανέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, η πρόταση γάμου έγινε στο νοσοκομείο, όταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ νοσηλεύτηκε με πνευμονικό οίδημα. «Απαιτεί από τον Κρεμαστινό να μπω μέσα στον θάλαμο του Κρατικού σε ένα δωματιάκι 1×2. Εκεί θέλει να μου κάνει πρόταση να παντρευτούμε, αφού πλέον έχει βγει και το διαζύγιό του. Θέλει να φωνάξω τον Αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ και θέλει ο γάμος να γίνει εκεί. Φοβόταν μήπως δεν τα καταφέρει. Του λέω όμως ότι “δεν θα σε παντρευτώ εδώ”» είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.