ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μεγάλη εκδήλωση στο Ευρωκοινοβούλιο: «Γιατί πρέπει να καταγγελθεί άμεσα η Συμφωνία των Πρεσπών»

Μεγάλη εκδήλωση στο Ευρωκοινοβούλιο: «Γιατί πρέπει να καταγγελθεί άμεσα η Συμφωνία των Πρεσπών»

Σειρά επαφών και ενημερώσεων ευρωβουλευτών και στελεχών της Ευρωβουλής για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό μετά την υπογραφή της επιζήμιας για την Ελλάδα συμφωνίας των Πρεσπών, είχαν στις Βρυξέλλες, ο Ελληνοαμερικανός πρώην βουλευτής του Κογκρέσου, πρώην πρόεδρος της Βουλής του New Hamsire και νυν πρόεδρος της ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Κρις Σπύρου και ο Πρέσβυς (ε.τ) Ελευθέριος Καραγιάννης, πρώην επικεφαλής του διπλωματικού γραφείου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Τις εκδηλώσεις τις είχε διοργανώσει ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός και η ομάδα των συνεργατών του οι οποίοι είχαν γεμίσει όλα τα πάνελ του Ευρωκοινοβουλίου με αφίσες που περιέγραφαν την ιστορική ανάγκη κατάργησης της επιζήμιας για την Ελλάδα Συμφωνίας των Πρεσπών.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων διοργανώθηκε ένα τηλεοπτικό Round Table με παρουσιαστή και συντονιστή τον διευθυντή του pronews.gr, Τάσο Γκουριώτη, στο οποίο συμμετείχαν ο Κρις Σπύρου, ο Ελευθέριος Καραγιάννης, ο Γιάννης Λαγός και η νομικός Γεωργία Μπιτάκου.

Την ίδια μέρα δόθηκε μεγάλη συνέντευξη τύπου όπου διατρανώθηκε η αποφασιστικότητα της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών να μην αποδεχθούν την Συμφωνία των Πρεσπών και να προχωρήσουν σε άμεση κατάργησή της με νομική βάση τις ήδη διαπραχθείσες δεκάδες παραβιάσεις της από τους Σκοπιανούς.

Μάλιστα ο ευρωβουλευτής Γ.Λαγός διακήρυξε ότι «Οι Ελληνες πολίτες με έστειλαν στην Ευρωβουλή προκειμένου να αγωνιστώ για τα εθνικά δίκαια.Θα το πράξω ασυμβίβαστα, τεκμηριωμένα και με όλη τη δύναμη της ψυχής μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.