ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στον ΣΥΡΙΖΑ «θρηνούν» για το «άκυρο» της ΕΕ στα Σκόπια – «Μεγάλη ήττα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής»

Στον ΣΥΡΙΖΑ «θρηνούν» για το «άκυρο» της ΕΕ στα Σκόπια – «Μεγάλη ήττα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής»

Πρωτοφανή πράγματα στο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς μετά τις δηλώσεις «απογοήτευσης» του Α.Τσίπρα , διάφορα στελέχη εμφανίζονται και «θρηνούν» για το «άκυρο» της ΕΕ στα Σκόπια, ένα «άκυρο» που τινάζει τη συμφωνία των Πρεσπών στον αέρα και μπορεί να δώσει το δικαίωμα σε μία θαρραλέα ελληνική κυβέρνηση να την ακυρώσει.

Ως «μεγάλη ήττα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής και μεγάλο πλήγμα για τη χώρα μας» χαρακτήρισε ο Χρήστος Σπίρτζης την αρνητική στάση των Ευρωπαίων ηγετών στην έναρξη των διαπραγματεύσεων για την ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τώρα δεν ξέρουμε γιατί θρηνούν όμως στο ΣΥΡΙΖΑ… Επειδή βλέπουν την αρχή του τέλους της συμφωνίας; ή επειδή καταλαβαίνουν πως με το VMRO στην εξουσία να καταπατάει τη συμφωνία και την Ελλάδα τυλιγμένη σε μία κόλλα χαρτί όλο το «ανάθεμα» θα πέσει σε αυτούς;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.