ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Σινεμά… με την πεθερά του πήγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Χωρίς τη Μαρέβα (φωτο)

Σινεμά… με την πεθερά του πήγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Χωρίς τη Μαρέβα (φωτο)

Η Mαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά η καταγωγή της είναι από την Αίγυπτο, τη Χίο και τη Πολωνία. Συγκεκριμένα ο παππούς της Ματίας Γκραμπόφσκι ήταν φαρμακοβιομήχανος στη Βαρσοβία. Ο πατέρας τη συνέχισε να ασχολείται με τη φαρμακευτική στο Λονδίνο ενώ παράλληλα διατηρούσε και τη γκαλερί Γκραμπόφσκι στη Μεγάλη Βρετανία.

Η μητέρα της Ήβη Γόντικα ήταν κόρη του ναυπηγού παππού της Φιλίππου ο οποίος ήταν Αιγυπτιώτης από την Αλεξάνδρεια και ο πρώτος φοιτητής που σπούδασε στο Πανεπιστήμιο NewCastle του Λονδίνου. Στην Ελλάδα ήρθε το 1956 ενώ υπήρξε πρόεδρος του νορβηγικού νηογνώμονα Det Norske Veritas.

Οι γονείς της Μαρέβα γνωρίστηκαν στην Ελβετία όπου σπούδαζαν και οι δυο Ιατρική. Η Μαρέβα μετά το διαζύγιο των γονιών της μεγάλωσε με τη γιαγιά της αφού ο πατέρας της επέστρεψε στο Λονδίνο και η μητέρα της έκανε άλλους τρεις γάμους. Από τη μητέρα της έχει αποκτήσει έναν ετεροθαλή αδερφό το Γιωργή, που είναι χρηματιστής.

Η Ήβη Γόντικα διατηρεί άψογες σχέσεις με το γαμπρό της Κυριάκο Μητσοτάκη και δεν είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε στο πλευρό του, καθώς εκεί ήταν και στην ορκωμοσία του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.