ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: «Το 1994 μας πήραν 20 εκατομμύρια ευρώ – Τότε έφτασα 102 κιλά και άρχισα να καπνίζω» (βίντεο)

Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: «Το 1994 μας πήραν 20 εκατομμύρια ευρώ – Τότε έφτασα 102 κιλά και άρχισα να καπνίζω» (βίντεο)

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία μίλησε για το «ριφιφί» που υπέστη η επιχείρησή της το 1994.

«Το 1994 μας έκαναν μία διάρρηξη, είχα δύο παιδιά φοιτητές και ένα μικρό παιδί που είχε γεννηθεί το 1989 και ήταν 4 ετών. Τότε έγινε 102 κιλά, τότε άρχισα να καπνίζω. Μας έκαναν φύλλο και φτερό. Εμείς κάναμε χονδρική. Η αξία των κοσμημάτων που μας πήραν ήταν 20 εκατομμύρια ευρώ. Μπήκαν από το υπόγειο και μας κράτησαν τρεις μέρες, γιατί ήταν αργίες, ήταν Πρωτοχρονιά. Μας έκαναν ποδαρικό…», είπε η πρώην βουλευτής.

Και πρόσθεσε: «Όταν το είδαμε πάθαμε σοκ. Έπιασα τον εαυτό μου κάποια στιγμή (μετά το περιστατικό), να έχω ανοίξει το ψυγείο και να κρατάω μια σαρδέλα και ένα κουτί μαρμελάδα. Έτρωγα ανεξέλεγκτα. Δεν ήξερα τι έτρωγα. Εμείς είχαμε ακίνητη περιουσία. Στην επιχείρηση δουλεύαμε με διπλά κεφάλαια, δηλαδή όταν έχεις παραγωγή από τη μία και κατανάλωση από την άλλη, βάζεις από τη μία για να έχεις από την άλλη. Εκεί έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται ότι τα μεγάλα παιδιά θα επιβιώσουν. Το 4 χρονών παιδί τι θα κάνει; Και τότε είπα “Δώρα, αύριο ξεκινάς από την αρχή”».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.