ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Όταν μια πτήση Mirage 2000 στο Αιγαίο γίνεται είδηση

Όταν μια πτήση Mirage 2000 στο Αιγαίο γίνεται είδηση

Σίγουρα ο Νίκος Παναγιωτόπουλος θα περάσει στην Ιστορία ως ο πρώτος ΥΕΘΑ που έδωσε είδηση ότι «Σήκωσα τα Μirage κι έδωσα ένα καλό μάθημα στους Τούρκους».

Ναι, αγαπητοί αναγνώστες, έγινε είδηση επί ΝΔ και θητείας Ν.Παναγιωτόπουλου στο ΥΠΕΘΑ, ότι «Σηκώσαμε Mirage και αναχαιτίσαμε τους Τούρκους».

Και εδώ που τα λέμε δεν είναι καθόλου μικρή είδηση αφού τα Mirage 2000 και Mirage 2000-5 της Τανάγρας έχουν γίνει ανέκδοτο στην Πολεμική Αεροπορία: «Πετάνε πάντα δύο-δύο σαν τους Χιώτες». Γιατί; Γιατί περισσότερα από δύο αεροσκάφη από τα, σαράντα τόσα, συνήθως δεν είναι σε επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Λόγω κυβερνητικών αποφάσεων όλων των κυβερνήσεων από το 2012 να μην προχωρήσουν στην αγορά ανταλλακτικών για τα αεροσκάφη εξαιτίας έλλειψης κονδυλίων ένεκα της υπογραφής των Μνημονίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τυχαία νομίζετε παραιτήθηκε ολόκληρος διοικητής της 114 ΠΜ;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.