ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εντελώς «αδιάβαστη» η Θ.Τζακρή – Την εξέθεσε ο Μ.Βορίδης

Εντελώς «αδιάβαστη» η Θ.Τζακρή – Την εξέθεσε ο Μ.Βορίδης

Στο στόμα του λύκου έστειλε ο ΣΥΡΙΖΑ την βουλευτή Θεοδώρα Τζάκρη, αφού ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης την έκανε να φαίνεται εντελώς αδιάβαστη.

Όμως οι εξελίξεις σε άλλα συμπεράσματα οδήγησαν αφού η κα Τζάκρη αφενός είχε λάθος ενημέρωση από το κόμμα της σχετικά με τα αγροτικά, αφετέρου είχε την ατυχία να πέσει στον Βορίδη ο οποίος απέδειξε ότι γνωρίζει πάρα πολύ καλά τα του υπουργείου του.

Το θέμα αφορούσε τον ΕΛΓΑ και τα όσα έχει ήδη εξαγγείλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη για την είσοδο των ιδιωτικών ασφαλιστικών στην αγροτική ασφάλιση. Υποστήριξε λοιπόν η βουλευτής Πέλλας ότι η προηγούμενη κυβέρνηση είχε προχωρήσει σε αναλογιστική μελέτη για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει και ο ΕΛΓΑ ναυαγεί.

Αυτή ήταν η πρώτη ανακρίβεια. «Αυτή (σ.σ.: η αναλογιστική μελέτη) δεν υφίσταται. Δεν υφίσταται όχι στο στάδιο της εκπονήσεως, δεν υφίσταται καθόλου, δεν υφίσταται ούτε στο στάδιο της προκηρύξεως» απάντησε ο υπουργός αφήνοντας την κα Τζάκρη με το στόμα ανοικτό αφού έδειξε ότι είχε πέσει… θύμα του ίδιου του κόμματός της να ψελλίζει: «Πολύ ωραία, να τις προκηρύξετε εσείς και να τις φτιάξετε»

Πάντως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θεώρησε ότι είχε και άλλο όπλο στη φαρέτρα της: «Αντί να κάνετε ανακοινώσεις ότι βρίσκεστε σε επαφή με ιδιωτικούς ασφαλιστικούς οργανισμούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πρώτα να δείτε τις δυσλειτουργίες και να τις λύσετε στο επίπεδο του δημοσίου φορέα και του οργανισμού που λειτουργεί τώρα», συνέχισε. Για να δεχθεί άλλη μία απάντηση από τον Βορίδη: «Πώς θα τα αντιμετωπίσουμε μέσα στο πλαίσιο του δημόσιου οργανισμού; Ή θα αυξήσεις το ασφάλιστρο ή θα βάλεις τον κρατικό προϋπολογισμό να πληρώσει ή θα βγάλεις ζημιές για να φέρεις να ισοσκελίσεις τον προϋπολογισμό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για να συμπληρώσει: «Η σχέση ιδιωτικής και δημόσιας ασφάλισης τελικώς θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα που μας κληροδοτήσατε». Και η κα Τζάκρη αναχώρησε για την Πέλλα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.