ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να επιστρέψει σε κυβερνητική «τροχιά» αλλά εκπλήσσει σε ποιους τομείς θα κτυπήσει τη ΝΔ

Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να επιστρέψει σε κυβερνητική «τροχιά» αλλά εκπλήσσει σε ποιους τομείς θα κτυπήσει τη ΝΔ

Ο Α.Τσίπρας ετοιμάζεται να περάσει στην αντεπίθεση από τις αρχές του 2020, με μοναδικό του στόχο να πλήξει την ΝΔ και να μπει το κόμμα του ξανά σε… κυβερνητική τροχιά.

Ελπίζει πως αυτό θα το πετύχει αναδεικνύοντας κυβερνητικές αποτυχίες ή κυβερνητικά λάθη.

Αρχικά, πατώντας στο φλέγον θέμα του Προέδρου. Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί πως ο Προκόπης Παυλόπουλος έκανε πολύ καλή δουλειά και γι’ αυτό τάσσεται υπέρ της επανεκλογής του.

Κάτι τέτοιο, φαίνεται πως βρίσκει αντίθετο τον Κυριάκο, ο οποίος δείχνει να στρέφεται σε άλλες λύσεις. Η σύγκρουση αναμένεται να είναι πολύ έντονη στο συγκεκριμένο ζήτημα, με τον Τσίπρα να επιθυμεί ν’ ανέβουν οι τόνοι προς όφελός του.

Ο δεύτερος τομέας στον οποίον θα επικεντρωθεί είναι σαφέστατα τα οικονομικά. Στην Κουμουνδούρου θεωρούν δεδομένο πως η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να τηρήσει όσα έταξε προεκλογικά (ιδίως στη μεσαία τάξη), με αποτέλεσμα να φανεί ασυνεπής με τις δεσμεύσεις της.

Βέβαια το να μιλάει για τα οικονομικά της μεσαίας τάξης ένα κόμμα το οποίο την ισοπέδωσε για να μοιράζει… επιδόματα, είναι οξύμωρο αλλά στον ΣΥΡΙΖΑ σκέφτονται απλά: «Για πόσο θα μας θυμούνται»…

Τέλος, πολύ ψηλά στην ατζέντα του πρώην πρωθυπουργού βρίσκονται και τα θέματα ασφαλείας. Πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ είναι να δείξει πως απέχει πόρρω από τις τακτικές επιβολής του νόμου που ακολουθούν στην κυβέρνηση.

Και εδώ τα πράγματα είναι περίεργα αφού επί ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρχε καν η έννοια της… ασφάλειας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά, στο βάθος του μυαλού του Τσίπρα είναι το συνέδριο του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο. Εκεί που στόχος του είναι να διευρύνει τη βάση του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας μεγάλο όνομα στον κεντρώο χώρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.