Στο «κόκκινο» οι προετοιμασίες της Αικ.Σακελλαροπούλου για την… στελέχωση του νέου της γραφείου

Στο «κόκκινο» οι προετοιμασίες της Αικ.Σακελλαροπούλου για την… στελέχωση του νέου της γραφείου

Η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, ετοιμάζει με γοργούς ρυθμούς το επιτελείο των στενών της συνεργατών, που θα εγκατασταθούν στο Προεδρικό Μέγαρο και θα συνδράμουν στο έργο της.

​Η ίδια επιθυμεί μέχρι και την ημερομηνία της ορκωμοσίας της, στις 13 Μαρτίου, να έχουν κλείσει όλες οι θέσεις- κλειδιά στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Ωστόσο, ήδη υπάρχουν και κάποια πρόσωπα που, αν και αρχικά θεωρούνταν σίγουρα, τελικά δεν θα βρεθούν στο πλευρό της κυρίας Σακελλαροπούλου. Ο λόγος, για παράδειγμα, για τον πρώην πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, Χρήστο Γεραρή, ο οποίος είχε διατελέσει στο παρελθόν και υπηρεσιακός υπουργός Δικαιοσύνης στην κυβέρνηση του Παναγιώτη Πικραμμένου.

​Το μόνο βέβαιο αυτή τη στιγμή είναι πως γίνονται συζητήσεις με μεγάλο αριθμό συναδέλφων της κυρίας Σακελλαροπούλου από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Μεταξύ των προσώπων που έχουν προχωρημένες συζητήσεις μαζί της είναι ο σύμβουλος Επικρατείας Βασίλειος Ανδρουλάκης, ο οποίος στο παρελθόν είχε αποσπαστεί στο υπουργείο Δικαιοσύνης και θεωρείται πολύ πιθανό να την ακολουθήσει στο Προεδρικό Μέγαρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στενές σχέσεις με την κυρία Σακελλαροπούλου διατηρεί και ο επικεφαλής της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) και πρώην αντιπρόεδρος του ΣτΕ, Χρήστος Ράμμος. Ηδη, μάλιστα, ακούγεται πως θα παραιτηθεί από τη θέση αυτή, για να αναλάβει καθήκοντα διευθυντή του νομικού γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.