Στην πρεμιέρα της παράστασης «Μακμπέθ» του Σαίξπηρ στο Εθνικό έδωσε το «παρών» η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου , μαζί με τον σύντροφό της.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη, η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου βρέθηκε από νωρίς στο θέατρο, συναντήθηκε με τον Τίτο Πατρίκιο, ενώ μετά το τέλος της παράστασης είχε τετ α τετ στα παρασκήνια με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Παρούσα στην επίσημη πρεμιέρα ήταν και η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη με την οποία η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σύντομη συνομιλία.

Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου και ο επίσης νομικός σύντροφός της, Παύλος Κοτσώνης, συνομίλησαν με τον Τίτο Πατρίκιο πριν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης στο Εθνικό Θέατρο.

O Δημήτρης Λιγνάδης, η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, η νέα ΠτΔ Αικατερίνη Σακελλαροπούλου και ο Γιώργος Κουμεντάκης ποζάρουν στον φακό.

Υπενθυμίζεται ότι η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου θα αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά της στις 14 Μαρτίου όπου και αναμένεται να ορκιστεί με θρησκευτικό όρκο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!