ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άδωνις Γεωργιάδης: «Με τα μαθήματα Αρχαίας Ιστορίας στην Ελληνική Αγωγή “έριξα” την Ευγενία» (βίντεο)

Άδωνις Γεωργιάδης: «Με τα μαθήματα Αρχαίας Ιστορίας στην Ελληνική Αγωγή “έριξα” την Ευγενία» (βίντεο)

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, παραχώρησε την πιο χαλαρή και… χιουμοριστική τηλεοπτική συνέντευξη της ζωής του.

Οι τρεις «Μύγες» ντυμένοι με χλαμύδες τον υποδέχτηκαν με στεφάνια από δάφνες και κυριολεκτικά τον ξεσκόνισαν στις ερωτήσεις.

«Ο Άδωνις ήταν ο ημίθεος του έρωτα και εραστής της Αφροδίτης», τόνισε μπαίνοντας στο καμαρίνι, ενώ αποκάλυψε ότι οι γονείς του του έδωσε το όνομα εξαιτίας της ομορφιάς του.

Όσον αφορά την ερώτηση αν είναι ευχαριστημένος με την θέση που έχει στην κυβέρνηση είπε: «Δεν θέλω παραπάνω» ενώ τόνισε ότι μπήκε τυχαία στον χώρο της πολιτικής.

Στη συνέχεια, του έκαναν ερωτήσεις για την Κατερίνα Καινούργιου, τον Νίκο Μουτσινά, τον Snik και το My Style Rocks, ενώ εκείνος δήλωσε δημοσίως ότι δεν αισθάνεται καθόλου μπουμπούκος και πως αυτή ήταν μια γλυκιά και όμορφη στιγμή της γυναίκας του.


Όταν ρωτήθηκε πώς κατάφερε και… έριξε στα δίχτυα του την όμορφη Ευγενία Μανωλίδου είπε: «Με τα μαθήματα Αρχαίας Ιστορίας στην Ελληνική Αγωγή».
Σε άλλα σημεία της… ανάκρισης ρωτήθηκε ποιον γλύφει περισσότερο, τον Σαμαρά ή τον Μητσοτάκη για να απαντήσει: «Δεν γλύφω καθόλου, απλά λέω τη γνώμη μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ακόμα ότι «θα προτιμούσε να χάσει τη φωνή του παρά να γίνει δεξί χέρι του Αλέξη Τσίπρα».
Τέλος, οι «Μύγες» του ζήτησαν να τους δείξει την τεχνική του στο τηλεμάρκετινγκ και εκείνος κράτησε ένα αρχαίο κράνος και τους έκανε επίδειξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.