ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Απελπισμένοι»: Αυτός είναι ο νέος τίτλος των παράνομων μεταναστών

«Απελπισμένοι»: Αυτός είναι ο νέος τίτλος των παράνομων μεταναστών

Περίεργες «συμπτώσεις» στο ελληνογερμανικό φόρουμ, αφού ο Έλληνας πρωθυπουργός, η Καγκελάριος Μέρκελ και ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισαν ως «απελπισμένους» τους παράνομους μετανάστες, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες πολιορκούν την Ελλάδα.

Καλό θα ήταν να συνηθίσουμε αυτή τη νέα «ορολογία» η οποία κάτι μας λέει πως θα υιοθετηθεί σύντομα από το σύνολο των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ και φυσικά των πολιτικών της κυβέρνησης.

Πλέον οι παράνομοι μετανάστες δεν θα χαρακτηρίζονται ούτε «παράτυποι», ούτε «πρόσφυγες», ούτε «αιτούντες άσυλο», ούτε φυσικά «εισβολείς» αλλά… «απελπισμένοι».

Τώρα τι «απελπισμένοι» είναι αυτοί που πετούν μολότοφ, πέτρες και δακρυγόνα στη χώρα που θέλουν να τους υποδεχθεί, αυτό το ξέρουν όσοι τους χαρακτήρισαν έτσι συμπεριλαμβανομένου του Έλληνα πρωθυπουργού και της ΕΕ η οποία όχι μόνο έχει «νήψει τας χείρας της» αλλά κάνει υποδείξεις και κριτική για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίζονται οι «οι απελπισμένοι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσοι πιστεύουν πως αυτή είναι απλά μία λεκτική σύμπτωση ίσως δυσαρεστηθούν ιδιαίτερα όταν μεγάλο μέρος των «απελπισμένων» έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στις γειτονιές τους για να «ανακουφιστούν», κι αν ποτέ απελπιστούν ξανά μπορεί να τα ξανακάνουν όλα «λίμπα» στα πρότυπα άλλων ευρωπαϊκών πρωτευουσών, μόνο που τότε δεν θα υπάρχει… φράχτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.