ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το Μαξίμου «βάζει στη θέση του» τον Π.Πολάκη: «Άσε τους επιδημιολόγους να κάνουν τη δουλειά τους»

Το Μαξίμου «βάζει στη θέση του» τον Π.Πολάκη: «Άσε τους επιδημιολόγους να κάνουν τη δουλειά τους»

«Ο κ Πολάκης ας αφήσει τους επιδημιολόγους να κάνουν τη δουλειά τους. Αν θέλει να προσφέρει να γραφτεί στην πλατφόρμα των εθελοντών» απαντούν κυβερνητικοί κύκλοι στον πρώην υφυπουργό υγείας, ο οποίος έκανε εκτιμήσεις σχετικά με το εύρος της πανδημίας του κορωνοϊού και τον αριθμό των κρουσμάτων.

Ο Παύλος Πολάκης, μιλώντας στο OPEN, κατήγγειλε το ύψος της αποζημίωσης που συμφώνησε η κυβέρνηση με τις ιδιωτικές κλινικές για τις κλίνες ΜΕΘ.
Παράλληλα, ευχήθηκε να συνεχίσει ο ρυθμός αύξησης της επιδημίας κορωνοϊού στην χώρα μας ως έχει, αφού με τα υπάρχοντα δεδομένα, τα μέτρα περιορισμού αποδίδουν και πρέπει

να συνεχίσουν να τηρούνται από όλους. Σχετικά με τους ελέγχους, ο κ. Πολάκης ανέφερε ότι στην Ελλάδα επιλέχθηκε το σύστημα των στοχευμένων ελέγχων και δεν ακολουθήθηκε το μοντέλο της Ν. Κορέας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, ο κ. Πολάκης εκτίμησε ότι τώρα τα κρούσματα είναι 40.000-50.000 και οι εκτενείς έλεγχοι δεν έχουν πλέον νόημα, ενώ υπογράμμισε ότι το ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό και οι ευπαθείς ομάδες όμως, πρέπει να ελέγχονται οπωσδήποτε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.