Τα «παράπονα» στον Α.Τσίπρα για τη Ρένα Δούρου – «Πρόεδρε όχι άλλο… κάρβουνο»

Τα «παράπονα» στον Α.Τσίπρα για τη Ρένα Δούρου – «Πρόεδρε όχι άλλο… κάρβουνο»

Δυσφορία προκαλούν το τελευταίο διάστημα οι πυκνές παρεμβάσεις της Ρένας ∆ούρου σε ό,τι αφορά τη διαχείριση του κορωνοϊού.

Μπορεί η τέως περιφερειάρχης να βρήκε ένα πεδίο να παίξει επικοινωνιακά, όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε στον Αλέξη Τσίπρα πως αυτές οι παρεμβάσεις μόνο κακό του κάνουν.

Η στήλη μαθαίνει πως γνωστός ΠΑΣΟΚογενής πρώην υπουργός του και νυν βουλευτής τηλεφώνησε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και του είπε πως, κάθε φορά που η Δούρου μιλάει, οι πολίτες κάνουν τον σταυρό τους, καθώς συγκρίνουν το Μάτι με τα όσα θετικά έχει κάνει ο Μητσοτάκης τις τελευταίες εβδομάδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πρόεδρε, όχι άλλο… κάρβουνο. Όχι άλλη Ρένα. Κάθε φορά που μιλάει, χάνουμε μία μονάδα, γιατί θυμίζει το καλοκαίρι του 2018», μαθαίνουμε πως του είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.