ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο Π.Τατσόπουλος ενοχλήθηκε από την ανάρτηση της Άντζυ Σαμίου για τις διώξεις των λαϊκών αγορών (φώτο)

Ο Π.Τατσόπουλος ενοχλήθηκε από την ανάρτηση της Άντζυ Σαμίου για τις διώξεις των λαϊκών αγορών (φώτο)

Στον Πέτρο Τατσόπουλο δεν άρεσε η ανάρτηση στο Twitter της γνωστής τραγουδίστριας, Άντζυς Σαμίου. για τις λαϊκές αγορές η οποία έγραψε ότι «Τις λαϊκές αγορές τις είχαν βάλει από παλιά στο μάτι, επί Σαμαρά. Τώρα βρήκαν ευκαιρία να τις κλείσουν και δεν πρέπει να το επιτρέψουμε ποτέ!».

Και με κάτι που το θεώρησε προφανώς ευφυολόγημα έγραψε ότι «Στόχος τους ήταν η λαϊκή αγορά στην Καλλιδρομίου, απ’όπου τροφοδοτούνται τα Εξάρχεια».

Δείτε την ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου:

«Άντζυ μου, η αλήθεια είναι πως δεν έβαλαν στο μάτι όλες τις λαϊκές αγορές. Μονάχα αυτήν της Καλλιδρομίου, από όπου τροφοδοτούνται οι αντιεξουσιαστές, χρόνια τώρα. Στην πορεία στράβωσε το σχέδιο. Πήραν σβάρνα και τις υπόλοιπες αγορές, τα άλλα έθνη, τον πλανήτη, παρά τρίχα και το ηλιακό σύστημα. Μονάχα τα Εξάρχεια δεν έπαθαν τίποτε· ο αρχικός τους στόχος. Χο χο χο. Τόσο γκαντέμηδες».

Η αλήθεια είναι ότι οι λαϊκές αγορές είναι όντως στόχος εδώ και πολλά χρόνια, όχι μόνο των σούπερ μάρκετ, αλλά και των αλυσίδων καταστημάτων πώλησης φρούτων και λαχανικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και με τις τιμές να έχουν ήδη εκτοξευτεί σε φρούτα και λαχανικά, αντιλαμβανόμαστε τι κυνήγι έχει να πέσει στους παραγωγούς που πωλούν φτηνά και καλά προϊόντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.