
Ο κακός χαμός επικρατεί στο Twitter με τις φωτογραφίες του υπουργείου Υγείας Βασίλη Κικίλια και την… αφάνα του.
Ο Βασίλης Κικίλιας χθες εμφανίστηκε με το φουντωτό σγουρό μαλλί του καθώς, όπως όλοι, δεν μπορεί να κουρευτεί λόγω κορωνοϊού, μιας και είναι κλειστά όλα τα κομμωτήρια. Μην θέλοντας να… αφεθεί στο ψαλίδι της Τζένης Μπαλατσινού, ο υπουργός όπως φαίνεται περιμένει υπομονετικά μέχρι να ανοίξουν τα κομμωτήρια, τα οποία, θα είναι από τις επιχειρήσεις που θα ανοίξουν ήδη από τις 4 Μαϊου.
Οι δαιμόνιοι χρήστες του Twitter πάντως, δεν μπόρεσαν να αφήσουν ασχολίαστη τη νέα εμφάνιση αλά καραντίνα του Βασίλη Κικίλια.
Σε πολλούς ο Βασίλης Κικίλιας θύμισε τον… Μπίλια
Τι Μπίλιας τι Κικίλιας pic.twitter.com/mv0AxAs5bP
— Ольга (@OlgaKoum) April 22, 2020
Το Twitter… διαπίστωσε την ομοιότητα του Βασίλη Κικίλια με μια σειρά άλλων κυρίων…
https://twitter.com/WWIII_is_here/status/1253280299036938241
-Βγήκαν πλέιμομπιλ με σγουρό μαλλί
-Ο Κικίλιας είναι— George (@ekizucchero) April 22, 2020
Ο Κικίλιας έπαθε Τερλέγκα. Άντε με το καλό προσεχώς και Τόλης Τσιμογιάννης! pic.twitter.com/0zg9LFdQWg
— Geo.graphic (@parallilos) April 22, 2020
Ο Κικιλιας εκανε περμαναντ?
— liaki ⚫⚪ (@__liaki___) April 22, 2020
Εδώ ο Κικίλιας, λίγο πριν μας τραγουδήσει "Κι όπως θα παίρνω τις στροφές" pic.twitter.com/RVLA4U5A33
— Ο_Idefix_πάει_κι_όπου_βγεί (@tweetophonix) April 23, 2020
Να βγει ο Κικιλιας να πει το ποναμε όσοι αγαπάμε
— Αλέξης (@alexdom2) April 23, 2020
Μεχρι να βγουμε ο Κικιλιας θα είναι Νταϊάνα Ρος!
— Γυριίιισαατεε? (@lilabulu) April 22, 2020
https://twitter.com/Pappavanesa/status/1253032852012388353
Ο Κικιλιας μπάσκετ δεν επαιζε; pic.twitter.com/3OIGro5m1f
— off_shoreιανος (@off_shorianos) April 22, 2020
https://twitter.com/Mitsogrande/status/1253033036700057600
https://twitter.com/thedukeoriginal/status/1253213906610327552
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.