ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Μάχη» on air μεταξύ Άδωνι & δημοσιογράφου: «Η σύμβουλος του Βρούτση έχει συγγενικό πρόσωπο ιδιοκτήτη ΚΕΚ;» (βίντεο)

«Μάχη» on air μεταξύ Άδωνι & δημοσιογράφου: «Η σύμβουλος του Βρούτση έχει συγγενικό πρόσωπο ιδιοκτήτη ΚΕΚ;» (βίντεο)

Τα «έσπασαν» Άδωνις Γεωργιάδης και ο δημοσιογράφος Γ. Στρατάκη με αφορμή το φιάσκο με το voucher των επιστημόνων.

Ο υπουργός Ανάπτυξης έπρεπε να απαντήσει σε ερώτηση του δημοσιογράφου, για το αν η σύμβουλος του υπουργού Εργασίας έχει συγγενική σχέση με ιδιοκτήτη ΚΕΚ.

Ένας από τους λόγους που δέχθηκε όλες αυτές τις ερωτήσεις είναι κυρίως η στάση του τις προηγούμενες μέρες όπου ο κ. Γεωργιάδης υποστήριζε τα ΚΕΚ Βρούτση λέγοντας μάλιστα ότι όλα αυτά που έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν “τρολλ”.

Στην επίμονη ερώτηση, όμως, σχετικά με πιθανή σχέση συγγενικού προσώπου συμβούλου του Γ. Βρούτση με ιδιοκτήτη ΚΕΚ… δεν κατόρθωσε να απαντήσει.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Stress_Miss_/status/1253217700232470528

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.