ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η καραντίνα «χτυπάει» στο κεφάλι: «Πριβέ» συναυλία Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε Κ.Μητσοτάκη έξω από το Μ.Μαξίμου (βίντεο)

Η καραντίνα «χτυπάει» στο κεφάλι: «Πριβέ» συναυλία Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε Κ.Μητσοτάκη έξω από το Μ.Μαξίμου (βίντεο)

Το μεσημέρι του Σαββάτου η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ανέβηκε πάνω σε ένα φορτηγό, και πέρασε τραγουδώντας από διάφορα στενά και γειτονιές της Αθήνας.

Όταν πέρασε μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός διέκοψε τη τηλεδιάσκεψη για την άρση των μέτρων του κορωνοϊού και βγήκε έξω χωρίς μέτρα προστασίας, όπου περίμεναν δεκάδες συνωστισμένοι φωτογράφοι.

Όλα αυτά, την ώρα που η καραντίνα επεκτάθηκε για άλλη μία βδομάδα, επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο οικονομικά και ψυχολογικά τους πολίτες.

Την ίδια στιγμή στη Λέσβο πολίτες «καταζητούνται» για να τους αποδοθούν πρόστιμα για συνωστισμό.

Ενδιαφέρον επίσης θα είχε να μας ενημερώσει κάποιος με βάση ποιον από τους 6 παρακάτω λόγους βγήκε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη από το σπίτι:

  1. Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό, εφόσον αυτό συνιστάται μετά από σχετική επικοινωνία.
  2. Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.
  3. Μετάβαση στην τράπεζα, στο μέτρο που δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική συναλλαγή.
  4. Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.
  5. Μετάβαση σε τελετή (π.χ. κηδεία, γάμος, βάφτιση) υπό τους όρους που προβλέπει ο νόμος ή μετάβαση διαζευγμένων γονέων ή γονέων που τελούν σε διάσταση που είναι αναγκαία για τη διασφάλιση της επικοινωνίας γονέων και τέκνων, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις
  6. Σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο, ατομικά ή ανά δύο άτομα, τηρώντας στην τελευταία αυτή περίπτωση την αναγκαία απόσταση 1,5 μέτρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B_Zw35DDuGN

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.