ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μια «σανίδα βρεγμένη» για τον ΠΟΥ…

Μια «σανίδα βρεγμένη» για τον ΠΟΥ…

Και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικός ο τίτλος όταν σήμερα ο ΠΟΥ δηλώνει ότι μας είχε προειδοποιήσει από τα τέλη Ιανουαρίου. Όταν δεν είχε κάνει ουσιαστικά τίποτα και μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου ενημέρωνε ότι ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο και γενικά ότι «δεν υπάρχει πρόβλημα».

Γιατί όπως είχαμε γράψει εδώ, με ένα tweet του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ενημέρωνε τους 7,2 εκατομμύρια ακολούθους εκτός των επισήμων κυβερνήσεων στις οποίες θα πρέπει να αναφέρεται, πως ο κορωνοϊός δεν κολλάει από άνθρωπο σε άνθρωπο(!), βασιζόμενος σε «μελέτη» της κυβέρνησης της Κίνας!

«Οι προκαταρκτικές έρευνες που διεξήχθησαν από τις κινεζικές αρχές δεν βρήκαν σαφή στοιχεία για τη μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο του νέου κορωνοϊού (2019-nCoV) που εντοπίστηκε στη Γουχάν», υποστήριζε τότε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας προειδοποίησε σήμερα ότι η πανδημία του νέου κορωνοϊού κάθε άλλο παρά έχει τελειώσει και «ανησυχεί βαθιά» σχετικά με τον αντίκτυπο της διακοπής των συνήθων υγειονομικών υπηρεσιών, ειδικά για τα παιδιά .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η πανδημία κάθε άλλο παρά έχει τελειώσει» είπε ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ, Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους, προσθέτοντας ότι ο οργανισμός ανησυχεί για τις αυξητικές τάσεις στην Αφρική, την ανατολική Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική και σε ορισμένες χώρες της Ασίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.