«Προεκλογική» κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ: «Που είναι τα 3 εκατ. ευρώ;» – «Υπουργοί σας προστατεύουν παιδεραστές»

«Προεκλογική» κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ: «Που είναι τα 3 εκατ. ευρώ;» – «Υπουργοί σας προστατεύουν παιδεραστές»

Σε επίπεδα έντασης που παραπέμπουν σε προεκλογική περίοδο, βρίσκονται ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ, με τα δύο κόμματα να έχουν αυξήσει κατακόρυφα τις επιθέσεις τους, χρησιμοποιώντας φιλικά προς αυτά ΜΜΕ να προβούν σε «αποκαλύψεις».

Συγκεκριμένα αναφορικά με τις δηλώσεις Καλογρίτσα για την εικονική συναλλαγή 3 εκατομμυρίων με λιβανέζικη εταιρεία την οποία «κανόνισε» το Μαξίμου, η ΝΔ έκανε επίθεση τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στο Documento καθώς σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Με τις αποκαλύψεις που έρχονται καθημερινά στο φως, συμπληρώνεται το παζλ του παρακράτους, των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Οι Ελληνες μαθαίνουν, δια στόματος των πρωταγωνιστών, αυτά που υποψιάζονταν.

​Σύμφωνα με τις νέες αποκαλύψεις, από την πλευρά του εργολάβου κι επίδοξου καναλάρχη με τις πλάτες του «μαγαζιού», κ. Καλογρίτσα ειπώθηκε στο δικαστήριο ότι τα 3 εκατομμύρια τελικά πήγαν στο Documento (προφανώς όχι για να ενισχυθεί ο αγώνας κατά της διαπλοκής και η “ανεξάρτητη” δημοσιογραφία, αλλά για να κάνει τη “βρώμικη δουλειά” του ΣΥΡΙΖΑ.).

Ο κ. Βαξεβάνης απαντά, ότι εκείνος δεν ήταν συνεταίρος αλλά ένας απλός εργαζόμενος! Ο οποίος, ώ του θαύματος, κατάφερε στη συνέχεια να γίνει ιδιοκτήτης. Για όλη αυτή τη δυσώδη ιστορία οφείλουν απαντήσεις ο Α. Τσίπρας και ο Ν. Παππάς που την έστησαν και όλοι οι εργολαβικά εμπλεκόμενοι.

​Πήγαν όντως τα 3 εκατομμύρια ευρώ στην έκδοση του Documento; Πως έγινε και ο εργαζόμενος σε μια εφημερίδα στην οποία μπήκαν τόσα εκατομμύρια, βρέθηκε ιδιοκτήτης;

​Η δικαιοσύνη παράλληλα οφείλει να διερευνήσει τις σκοτεινές διαδρομές, των εικονικών συμβάσεων, των εκατομμυρίων ευρώ και των μετοχών που άλλαζαν χέρια. Είναι ζήτημα δημοκρατίας».

Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ βασίστηκε σε δημοσίευμα του Docuento για να εξαπολύσει επίθεση στη ΝΔ:

«Οι αποκαλύψεις από τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ που φέρνει στη δημοσιότητα το Documento και εμφανίζουν ως πρωταγωνιστές του παρακράτους, εκτός από επίορκους αστυνομικούς και δικαστές, πρώην υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ που εμπλέκονται από «τακτοποιήσεις» και ρουσφέτια μέχρι και σε υποθέσεις παιδεραστίας, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στον κ. Μητσοτάκη.

Την ώρα που ο τότε πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε δώσει εντολή στην ΕΥΠ να διαλευκάνει την υπόθεση και απέπεμψε τους επίορκους αστυνομικούς, ο κ. Μητσοτάκης είχε το θράσος να μιλά για δήθεν παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ.

Κι όλα αυτά ενώ γνώριζε πως χρηματοδότες της ΝΔ εμφανίζονται στις συνομιλίες που κατέγραψε η ΕΥΠ να χρηματίζουν Αρεοπαγίτες. Επιπλέον, προβεβλημένα στελέχη του κόμματός του εμπλέκονται σε δυσώδεις υποθέσεις, όπως προκύπτει από το δημοσίευμα.

Ακόμα και αν ο κ. Μητσοτάκης πει πως δεν γνώριζε, δεν έχει πλέον καμία δικαιολογία. Τα κατήγγειλε η ίδια η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Δημητρίου, στην Προανακριτική για τη Νοβάρτις πριν από λίγες εβδομάδες, όταν ο ίδιος είχε δώσει εντολή στους βουλευτές της πλειοψηφίας, αντί να συμβάλλουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης, να παριστάνουν το φερέφωνο του κ. Μιωνή.

Ο κ. Μητσοτάκης λοιπόν οφείλει συγκεκριμένες απαντήσεις:

– Θα προχωρήσει ο ίδιος και η ΝΔ σε αυτοκάθαρση και εξυγίανση του κόμματός τους, πριν αναλάβει η δικαιοσύνη;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

– Θα θέσει εκτός ΝΔ τους πρωταγωνιστές που πολύ καλά γνωρίζει ή θα επιχειρήσει και πάλι να τα κουκουλώσει;»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.