ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Π.Εμφιετζόγλου προς Ερντογάν: «Παραδέξου το λάθος σου & ανακάλεσε την απόφαση για μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί»

Π.Εμφιετζόγλου προς Ερντογάν: «Παραδέξου το λάθος σου & ανακάλεσε την απόφαση για μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί»

Να παραδεχθεί το λάθος του και να ανακαλέσει έστω και την τελευταία στιγμή τη μετατροπή του ναού της Αγίας της του Θεού Σοφίας, σε τζαμί καλεί τον πρόεδρο της Τουρκίας ο πρόεδρος της Μηχανικής ΑΕ Πρόδρομος Εμφιετζόγλου.

Στην επιστολή του ο Π.Εμφιετζόγλου σημειώνει μεταξύ άλλων τα εξής:

Τέσσερις ερωτήσεις στον κύριο Ερντογάν

1. Γράφει πουθενά στο Κοράνιο ότι πρέπει να κάνετε τζαμιά τις χριστιανικές εκκλησίες;

2. Πόσες χιλιάδες χριστιανικές εκκλησίες έχετε μετατρέψει σε τζαμιά καταστρέφοντας αγιογραφίες και μωσαϊκά ανυπολόγιστης αξίας;

3. Πόσα τζαμιά έχουν μετατρέψει οι Χριστιανοί σε εκκλησίες;

4. Θα κάνεις την Αγία Σοφία τζαμί; Θα σκεπάσεις τα μωσαϊκά και τις αγιογραφίες με πανιά; Μήπως κάνεις λάθος; Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείς;

Μεγάλοι είναι οι ηγέτες που έχουν το θάρρος να διορθώνουν τα λάθη τους.

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

H επιστολή του προέδρου της Μηχανικής ΑΕ κοινοποιείται στον ηγέτη της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας Πάπα Φραγκίσκο, στη Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ, στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στον Ρώσο πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν και στον Γάλλο πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.