ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Έρχονται τα εμβόλια τα Χριστούγεννα αλλά… χρειάζεται το απαραίτητο κλίμα πανικού

Έρχονται τα εμβόλια τα Χριστούγεννα αλλά… χρειάζεται το απαραίτητο κλίμα πανικού

Ο βασικός λόγος για να έχει επιτυχία ένας εμβολιασμός είναι να φοβάται ο κόσμος. Στα τέλη Δεκεμβρίου καταφθάνει στην Ελλάδα η πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, το οποίο δημιούργησαν οι Βρετανοί. Αυτό το ανακοίνωσε ο πλέον αρμόδιος, ο υπουργός Υγείας Β.Κικίλιας δίνοντας επίσης έναν ορατό ορίζοντα τέλους της μεγαλύτερης υγειονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα μετά τη μεγάλη επιδημία της ισπανικής γρίπης στην δεύτερη δεκαετία του περασμένου αιώνα.

Αυτό βέβαια εν πολλοίς εξηγεί και την λήψη μέτρων αυτές τις ημέρες και της δημιουργίας «τραγικού» κλίματος. Αν δεν υπάρχει μια υποτιθέμενη υγειονομική κρίση με τον κόσμο να φοβάται τον ίσκιο του, ποιος θα κάνει το εμβόλιο; Κανείς.

Και μετά θα ξεκινήσει η κουβέντα για τα αδιάθετα… εμβόλια όπως είχε γίνει και το 2009 με τα εμβόλια της γρίπης. Αυτό η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν το θέλει.

«Η Ελλάδα θα έχει το πρώτο κομμάτι από τα εμβόλια που θα αγοράσει η Ευρωπαϊκή Ένωση από το εμβόλιο της Οξφόρδης που ανακοινώνει η Ούρσουλα φον ντερ Λάεν», διαβεβαίωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, αναφερόμενος στο εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

«Σε επτά τμηματικές παραδόσεις θα πάρει η Ελλάδα αυτό που της αναλογεί» συνέχισε, ενώ ανέφερε πως «θα ξεκινήσουμε με 700.000 δόσεις τον Δεκέμβριο».

Τόνισε, μάλιστα, πως αυτοί που έχουν προτεραιότητα στον εμβολιασμό είναι οι ευπαθείς ομάδες, ενώ ανέφερε ότι συνολικά στη χώρα μας, από αυτή τη συμφωνία αναλογούν περίπου 3 εκατομμύρια δόσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οπότε όπως γίνεται κατανοητό αυτοί είναι που πρέπει να φοβούνται πρώτοι απ’όλους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.