Η νέα τακτική της κυβέρνησης: Η αξιοποίηση του τρόμου ως πολιτικού εργαλείου

Η νέα τακτική της κυβέρνησης: Η αξιοποίηση του τρόμου ως πολιτικού εργαλείου

Στην κυβέρνηση έχουν βρει την «συνταγή», που εν συνεχεία «μαγειρεύουν» τα φιλοκυβερνητικά κανάλια, για να αποσπώνται οι πολίτες από τα καθημερινά προβλήματά που έχει προκαλέσει η οικονομική καταστροφή και τα μέτρα κατά του κορωνοϊού

Πρωτεύοντα ρόλο παίζουν και πάλι οι «ειδικοί», μόνο που τώρα σε αυτή την περίπτωση είναι οι μετεωρολόγοι, οι οποίοι μιλάνε για κυκλώνα, καμία σχέση με αυτούς που έχουμε στο μυαλό μας, έχοντας «βαφτίσει» ένα μέτωπο κακοκαιρίας, για το οποίο, αν είναι δυνατόν, εκδόθηκε οδηγία να εγκαταλείψουν οι κάτοικοι τα σπίτια τους, όσοι ζουν σε ισόγεια και υπόγεια.

Κάνουν συσκέψεις που μεταδίδονται με δραματικό τρόπο και τα κανάλια παίζουν πλάνα από τη Ζάκυνθο και την Ηλεία που έχουν… κύματα στις παραλίες για να μας πουν ότι έρχεται περίπου η «συντέλεια του κόσμου».

Ενώ από μια ψύχραιμη ανάλυση του τι έχουν περιγράψει μετεωρολογικά δίκτυα του εξωτερικού, θα υπάρχει κακοκαιρία, καταιγίδες, ισχυροί άνεμοι και μέχρι εκεί. Πάντως, όχι η συντέλεια του κόσμου.

Κι όλα αυτά αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Σάββατο το μεσημέρι θα κάνουμε το λογαριασμό του τρόμου ή του «κατευθυνόμενου τρόμου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.