ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Ν.Χαρδαλιάς «έκραξε» τον Γ.Κουμουτσάκο που κοινώνησε αλλά ο ίδιος φίλησε το χέρι ιερέα στην Καρδίτσα! (βίντεο)

Ο Ν.Χαρδαλιάς «έκραξε» τον Γ.Κουμουτσάκο που κοινώνησε αλλά ο ίδιος φίλησε το χέρι ιερέα στην Καρδίτσα! (βίντεο)

«Έκραξαν» οι «λογικοί» της κυβέρνησης και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας τον Γ.Κουμουτσάκο που πήγε και κοινώνησε αλλά τελικά υπάρχουν κι άλλα στελέχη της ΝΔ και μάλιστα που πρωτοστατούν στον «κορωνοαγώνα» όπως ο Ν.Χαρδαλιάς ο οποίος «χειροφίλησε» ιερέα και νωρίτερα μάλιστα είχε εγκαλέσει δημοσίως πλην εμμέσως τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιου για τη Μεταναστευτική Πολιτική.

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς, λοιπόν, μετά την επιχείρηση απεγκλωβισμού από το χωριό Οξυά της Καρδίτσας προέβη σε μια ενέργεια η οποία έρχεται σε αντίθεση με όσα έλεγε και καταλόγιζε προ ημερών – χωρίς να τον κατονομάζει – για τον Γιώργο Κουμουτσάκο, ο οποίος αποφάσισε να κοινωνήσει εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊό.

Ο κ. Χαρδαλιάς μετά την επιτυχή επιχείρηση απεγκλωβισμού που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί διακρίνεται σε βίντεο να φιλάει το χέρι ιερέα ή για την ακρίβεια το ράσο του παπά λίγο πάνω από τον καρπό ενώ την ίδια στιγμή δε φορούσε ούτε μάσκα.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε εντύπωση καθώς πριν λίγες ημέρες ο κ. Χαρδαλιάς είχε κατακεραυνώσει τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιου για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργου Κουμουτσάκο, ο οποίος είχε κοινωνήσει εν μέσω έξαρσης της πανδημίας του κοροναϊού.

«Όλοι χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας» ήταν το «καρφί» Χαρδαλιά για τον κ. Κουμουτσάκο.

Είχε προσθέσει μάλιστα πως «όλα τα μέλη της κυβέρνησης πρέπει να δείχνουμε το καλό παράδειγμα και να τηρούμε χωρίς εκπτώσεις τους κανόνες που ζητούμε από τους πολίτες να τηρήσουν».

Μάλλον τους κανόνες που θέλουν να επιβάλλουν στους άλλους ένας «σκληρός πυρήνας» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι μόνο για τους… άλλους, οι ίδιοι είναι «free to go».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.