ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αζερμπαϊτζάν: Ένα τουρκικό και εχθρικό για την Ελλάδα κράτος – Η ευθύνη όσων επέλεξαν τον ΤΑΡ είναι τεράστια…

Αζερμπαϊτζάν: Ένα τουρκικό και εχθρικό για την Ελλάδα κράτος – Η ευθύνη όσων επέλεξαν τον ΤΑΡ είναι τεράστια…

Αυτή την στιγμή διεξάγεται ένας πραγματικός full scale war ανάμεσα σε Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν με πρωτοφανή σκληρότητα καθώς το μίσος Αρμενίων και Τούρκων, γιατί οι Αζέροι είναι Τούρκοι απλώς έχουν άλλο «όνομα» για όσους ξεχνάνε, είναι βαθύ και άσβεστο.

Το Αζερμπαϊτζάν είναι μια τουρκική χώρα με δηλωμένη την έχθρα του απέναντι στις ελληνικές θέσεις και με δηλωμένη επίσης την στήριξή του σε κάθε τι τουρκικό και πλήρη σύμπλευση με το βασικό τουρκικό κράτος της Άγκυρας (γιατί υπάρχουν κι άλλα τουρκογενή κράτη, όπως τα Τουρκμενιστάν, Kιργιστάν, Καζακστάν και Ουζμπεκιστάν).

Δηλαδή μας θεωρούν αντιπάλους της Άγκυρας και άρα δικούς τους. Μάλιστα ο Αζέρος πρόεδρος Ιλχάν Αλίγιεφ, «τσαλάκωσε» τον Έλληνα πρεσβευτή στο Μπακού λέγοντάς του πως «Η Ελλάδα στηρίζει στρατιωτικά την Αρμενία και εμείς θα στηρίζουμε πάντα την Τουρκία».

Υπάρχει ζήτημα εδώ. Εμείς υποτίθεται θα παραλάβουμε φυσικό αέριο από το αζερικό κοίτασμα Σαχ Ντενίζ 2 διαμέσου του ΤΑΡ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ναι, θα το παίρνουμε από τουρκική πηγή και θα διέρχεται από τουρκικό έδαφος. Δηλαδή θα εξαρτόμαστε από το «Τουράν» στο σύνολό του. Μόνο το ελληνικό πολιτικό σύστημα θα μπορούσε να τα καταφέρει έτσι…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.