Τον Έλληνα πρωθυπουργό τον απασχολούν περισσότερο τα εσωτερικά πολιτικά θέματα παρά η εισβολή του Oruc Reis

Τον Έλληνα πρωθυπουργό τον απασχολούν περισσότερο τα εσωτερικά πολιτικά θέματα παρά η εισβολή του Oruc Reis

Την ώρα που το Oruc Reis βρίσκεται – ξανά – στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, την ώρα που όλα όσα έλεγε η ελληνική κυβέρνηση περί αποκλιμάκωσης της κατάστασης στην ανατολική Μεσόγειο φαίνεται πως ήταν φρούδες ελπίδες ο Έλληνας πρωθυπουργός ασχολείται περισσότερο με τα εσωτερικά πολιτικά θέματα παρά με την εξωτερική πολιτική.

Η Αθήνα παρουσιάζεται αιφνιδιασμένη μετά τη νέα παράνομη NAVTEX που εξέδωσε αργά το βράδυ της Κυριακής η Τουρκία, μέσα από την οποία στέλνει το Oruc Reis νοτίως του Καστελόριζου.

Μπορεί οι Ένοπλες Δυνάμεις να είναι σε εγρήγορση, όμως την ίδια εγρήγορση δεν την παρουσιάζει και η ελληνική κυβέρνηση και συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να έθεσε το θέμα στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλς Μισέλ, υποστηρίζοντας πως θα θέσει στη Σύνοδο της ΕΕ τη νέα τουρκική πρόκληση, όμως δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής δηλώσεις για το θέμα.

Την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μήνυμα για την δίκη της Χρυσής Αυγής.

Την ώρα δηλαδή που οι Τούρκοι συνεχίζουν να προκαλούν ο Έλληνας πρωθυπουργός αντί να απαντήσει με σθεναρότητα ασχολείται με τα πολιτικά δρώμενα της χώρας.

Ελπίζουμε η ελληνική κυβέρνηση να μην έχει εναποθέσει τις ελπίδες της στους Ευρωπαίους και σε κάποια πιθανή επιβολή κυρώσεων, γιατί όπως απέδειξαν και με τις σημερινές τους δηλώσεις οι Ευρωπαίοι ηγέτες τα σύνορα τα οποία παραβιάζει η Τουρκία είναι ελληνικά και όχι ευρωπαϊκά όπως έλεγε τους τελευταίους μήνες η ελληνική κυβέρνηση.

Ενώ για τις κυρώσεις… πρέπει να συμφωνήσουμε πως παραμένουν ένας ευσεβής πόθος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.